Widok

okulary:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Musze zakupic dla siebie okulary, co mozecie polecic Vision czy raczej male rodzinne zalady optyczne.

jak ksztaltuja sie teraz ceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też kupowałam okulary w tesco na Chełmie. Pani była bardzo cierpliwa, bo marudziłam strasznie :p Okulary są dobre, raz poprawiałam za darmo, tzn. wyprofilowały mi to, co się na uszy zakłada :) bo mnie uwierało. Panie zawsze uśmiechnięte
tez odradzam vision - naciagaja i tyle; ostatnio maz kupowal okulary w euro optyku w gdyni (ma 10 lutego); mieli tez promocje na druga pare gratis :) duzy wybor oprawek od takich tanszych do drozszych znanym marek (guci, CC itp).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też odradzam vision express - 2 pary okularów miałam od nich i nie były one dobrej jakości a jak juz coś się stało to z łaską coś naprawili- pomimo tego że opłaciłam ubezpieczenie.

polecam natomiast salon rd exclusive w pruszczu miałam od nich swoje pierwsze okulary i obecne czyli ostatnie i jakość świetna ;-)
ja też nie polecam Vision, promocje to jeden pic na wodę moja ciotka kupiła tam okulary z oprawkami zapłaciła łącznie 700 zł i oprawki rozwaliły się po miesiącu...
Ja kupowiałam okulary w jednym ze sklepów w Tesco nazwy niestety nie pamiętam.. Ceny przystępne i jak mały 2 razy w ciągu miesiąca połamał mi okulary to raz nawet za darmo mi naprawili ;)
Panie sprzedajęce miłe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam, że mniejsze zakłady są lepsze. Ja noszę okulary od lat. Jestem wierna jednemu zakładowi - Hilary w Gdańsku koło hali targowej. Ceny konkurencyjne, bardzo duży wbór zarówno szkieł jak i oprawek (dobrych firm, nie no name). Pracownicy mają kierunkowe wykształcenie. Na miejscu jest też lekarz okulista. Ja szczerze polecam. W Vision Express byłam tylko raz z ciekawości. Okulary przy wycenie wyszły trochę drożej niż w moim zaprzyjaźnionym zakładzie, a jakość oprawek była gorsza.
Vision polecam, odradzam natomiast salon Fillman (czy jakoś tak to się pisze) co prawda obsługa bardzo dobra ale oprawki kiepskiej jakość, bardzo słabe.
A ja się z tym nie zgodzę...Pan który badał i dobierał w Vision M okulary nie był nawet okulistą :/ a ,że poszedł sam i były to Jego pierwsze okulary dał sobie wcisnąć drogie i ciężkie :/ wścieka się jak je nosi ,bo wbijają się w nos i długo zostają ślady! A te promocje to też taki pic na wodę...ceny jakie tam mają są straszne więc robią co chwilę promocje,a jak zobaczyłam jakie są okulary dodatkowe w tej promocji 2za1 to bardzo szybko stamtąd wyszłam. Ja swoje kupowałam w "osiedlowym" i byłam bardzo zadowolona. Znalazłam tanie i dobrze..długo mi służą...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vision polecam.
Sa zawsze super promocje i duzy wybor.Maz jest stalym klientem od paru lat.
W 'osiedlowych' zakladach zazwyczaj jest drozej;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry