Widok

kupie gdynia

Kupię mieszkanie do 200.000 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tel

moze dodam telefon :) 501 358 830 lub 698 281 907
jeśli Cię to zainteresuje wyśle zdjęcia na meila, mam wystawioną cenę 230 ale możemy ponegocjować

SPRZEDAM MIESZKANIE 2 POK BEZCZYNSZOWE GDYNIA OKSYWIE

Mieszkanie 38m , 2 pokoje, kuchnia i lazienka. Dzialka 200m plus pomieszczenie gospodarcze 7m.W spokojnej okolicy, w pobliżu poczta, ośrodek zdrowia, Biedronka oraz pasaże handlowe, do przystanku ZKM 3 min.
Mieszkanie czyste, zadbane. W pokoju dziennym na podlodze wykladzina na ścianach tapety, w sypialni również plus duża szafa ratanowa (pozostaje w cenie), W kuchni linoleum, zabudowa kuchenna wraz z kuchenką i okapem AMICA oraz szafą 2 drzwiową pozostają w cenie. W lazience kafelki, kabina prysznicowa, duża umywalka, (pralka-możliwość pozostawienia jej w cenie). Ogrzewanie gazowe piec typu Beretta z ręcznym lub automatycznym ustawianiem temperatury grzania. Okna PCV, drzwi typu Porta, grzejniki Kermi.
Możliwość zamiany na mieszkanie 3pok.

Zaiteresowanym zdjęcia na meila

tel 880-348-000
poprosze foto na adventure88@wp.pl
zdjęcia wyslane

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Kuchnia na wymiar - cena - opinie (187 odpowiedzi)

Witam wszystkich ! :) chciałabym prosić o pomoc w wyborze firmy, która zrobi mi meble kuchenne na...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (39 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry