Widok
justi, a skad jesteś ?
ja mam jedną kurtkę i własnie kupiłam ja w lumpku, chodziłam w niej jak miałam już brzuszek... mogę ci ja dać. ale najpierw napisz ile masz w brzuszku to sprawdze czy sie dopniesz. kurtka nie jest żadna rewelacja, kolor beżowy ze sztruksu... ze ściagaczem na dole, troszkę cieplejsza..
ja mam jedną kurtkę i własnie kupiłam ja w lumpku, chodziłam w niej jak miałam już brzuszek... mogę ci ja dać. ale najpierw napisz ile masz w brzuszku to sprawdze czy sie dopniesz. kurtka nie jest żadna rewelacja, kolor beżowy ze sztruksu... ze ściagaczem na dole, troszkę cieplejsza..
piernik napisał(a):
> Teraz są modne kroje w literę A. Na razie widziałam kilka
> egzemplarzy kurtko-płaszczyków bardziej jesiennych o tym kroju,
> w zwykłych sklepach (nie ciązowych) ale na zimę na pewno też
> się pojawią kutrtki w A, a sa idealne na duże brzuszki, no i
> modne.
hej ja też mam ten problem że szukam czegos an teraz;/ i wlasnie od razu w normalnych sklepach zeby kurtka na potem byla:)) widzilam w zarze superowe...ale tu jest ten problem ze one maja miejsce na brzuszek ale za nic nie mozna ich zapiąć na biuście:/.
> Teraz są modne kroje w literę A. Na razie widziałam kilka
> egzemplarzy kurtko-płaszczyków bardziej jesiennych o tym kroju,
> w zwykłych sklepach (nie ciązowych) ale na zimę na pewno też
> się pojawią kutrtki w A, a sa idealne na duże brzuszki, no i
> modne.
hej ja też mam ten problem że szukam czegos an teraz;/ i wlasnie od razu w normalnych sklepach zeby kurtka na potem byla:)) widzilam w zarze superowe...ale tu jest ten problem ze one maja miejsce na brzuszek ale za nic nie mozna ich zapiąć na biuście:/.
Ja mogę odsprzedać ubrania ciązowe które nosiłam od 5 do 9 miesiąca.
Spodnie jeansowe, rybaczki (do kozaczków) jeansowe, sztruksy, zielony golf ORSAY, Bluzeczka ORSAY na jesienne dni, koszule nocne dla karmiących, kurtkę zimową (puchowa, do kolan w kolorze czekoladowym/firmowa/ bardzo ciepła. i inne ubrania.
Będą idealnie pasować na dziewczynę o wzroście 170/175 i wagowo w piątym miesiącu przedstawiałam się jako 70 kg babka :) oczywiście pozniej byłam większa.
Golfik i sweterek jest naprawdę bardzo rozciągliwy, spodnie mają szeroką gumę i po bokach sznureczki do regulacji, jeśli chodzi o kurtkę, to jest bardzo ciepła, puchowa, i regulowana po bokach, dlatego wystarczyła mi do 9 miesiąca.
Najlepiej byłoby gdyby zainteresowana osoba przyjechała i przymierzyła ubrania do Rumi, wcześniej mogę wysłać kilka zdjęć ubrań na maila.
kontakt tel 604 110 514
Spodnie jeansowe, rybaczki (do kozaczków) jeansowe, sztruksy, zielony golf ORSAY, Bluzeczka ORSAY na jesienne dni, koszule nocne dla karmiących, kurtkę zimową (puchowa, do kolan w kolorze czekoladowym/firmowa/ bardzo ciepła. i inne ubrania.
Będą idealnie pasować na dziewczynę o wzroście 170/175 i wagowo w piątym miesiącu przedstawiałam się jako 70 kg babka :) oczywiście pozniej byłam większa.
Golfik i sweterek jest naprawdę bardzo rozciągliwy, spodnie mają szeroką gumę i po bokach sznureczki do regulacji, jeśli chodzi o kurtkę, to jest bardzo ciepła, puchowa, i regulowana po bokach, dlatego wystarczyła mi do 9 miesiąca.
Najlepiej byłoby gdyby zainteresowana osoba przyjechała i przymierzyła ubrania do Rumi, wcześniej mogę wysłać kilka zdjęć ubrań na maila.
kontakt tel 604 110 514
Izka-kurcze bylabym zainteresowana kurtką tylko ze ja mam wzrostu 160cm wiec niewiem czy ona nie bylaby za dluga.wagowo to ja mam obecnie jakies 67 kg wiec nawet po przybyciu jeszcze kilku kg bedzie 70 z groszami.wiesz,najlepiej jakbys zrobila fotki tych rzeczy i wrzucila.moja przyjaciolka tez szuka ciuchów bo jest w ciazy do marca przyszlego roku wiec na zime pewnie tez by cosik chciala.
izka25-kolezanka narazie nie bedzie kupowac zadnych ciuchów na zime bo ma tam od kogos dostac jakies.Mi brakuje tylko wlasnie kurtka,wiec mialabym prosbe:czy moglabys zrobic fotkę i ja zmierzyć w dlugosci i szerokosci,zebym mogla zerknac?Wiesz,tak zebym wiedziala czy wogole mam po co jechać do Ciebie:) Bylabym wdzięczna.