Widok

kupię mieszkanie

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Kupię mieszkanie 30-50 metrów, 1-2 pokoje w dobrze skomunikowaym miejscu (SKM lub tramwaj), preferowane dzielnice: Wrzeszcz, Oliwa, Przymorze, Żabianka, Zaspa, centrum Gdyni, Wzg. św. Maksymiliana, Redłowo, Orłowo. Bliskość uczelni (kampus Uniwersytetu lub Politechniki) będzie dodatkowym atutem.

Cena: 4000-6000 zł, zależnie od wielkości mieszkania i jego stanu.

Osoba prywatna, kontakt: m.gdansk(usuń.to)@prokonto.pl , tylko rozsądne oferty!

Wykluczone dzielnice: Nowy Port, Brzeźno, Stogi, Orunia, Chełm i Gdańsk Południe, wszystko, co za Obwodnicą (Kokoszki, Złota Karczma, Osowa, Dąbrowa, Wiczlino, Chwarzno itd.)

Wynajmujesz mieszkanie studentom lub pracownikom? Nie szkodzi, rozważę przejęcie najemców!

Osoba prywatna, kontakt: m.gdansk(usuń.to)@prokonto.pl , tylko rozsądne oferty!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam do sprzedania mieszkanie 30 metrów, Gdynia, Świętojańska naprzeciw dworca Św. Maksymiliana. Cena 250.000.
Ja również mam mieszkanie do sprzedania. W Oliwie vis a vis Uniwersytetu Gdańskiego.Mieszkanie ma 54,7 m2. Cena 315 tyś.

pozdrawiam
Jeżeli interesuje Pana-Pania Zaspa to prosze o kontak ze mna lub z developerem pod tutułem Górski
pozdrawiam Łukasz
nr tel.793-019-969

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (47 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

Okna Pava Oknoplast prośba o opinie (18 odpowiedzi)

Witam, Myślę o zamówieniu tych okien ale nie wiem jeszcze na 100%. To nowość nie znam nikogo...

do góry