Widok
kupię spodnie lniane białe!!!
hej dziewczyny! Czy któraś ma może do sprzedania długie spodnie lniane białe?Próbowalam już kilka razy zakupić na allegro,ale tam w ostatnich minutach jest taka bitwa,że to graniczy prawie z cudem :( Potrzebuję rozmiar 40,długośc nogawki od wewnątrz nie mniej niż 80cm.Piszcie proszę.z góry dziękuję ze odzew.pozdrawiam.
mama takie do sprzedania - dzisiaj zrobię fotkę i dam wam wymiary - na mnie neistety za krótkie :(
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Hej Justi:):)
Nie odpisałam bo zobaczyłam na forum Twoja wypowiedz ,że potrzebujesz w mniejszym rozmiarze i się zasugerowałam ,że zrezygnowałaś:(
Jak ccesz to poprostu zmirzę je w obwodach uda i bioderka i napiszę ,tylko one są takie celowo szersze ..taki miał pomysł ,fajnie wyszczuplały mi nogi a na pupie poprostu cudnie leżały ...ale z tego co piszesz to ty z drobnieszych jesteś takze nie chę bys utoneła w moich namiotach:):)
pozdrawiam Ada

Nie odpisałam bo zobaczyłam na forum Twoja wypowiedz ,że potrzebujesz w mniejszym rozmiarze i się zasugerowałam ,że zrezygnowałaś:(
Jak ccesz to poprostu zmirzę je w obwodach uda i bioderka i napiszę ,tylko one są takie celowo szersze ..taki miał pomysł ,fajnie wyszczuplały mi nogi a na pupie poprostu cudnie leżały ...ale z tego co piszesz to ty z drobnieszych jesteś takze nie chę bys utoneła w moich namiotach:):)
pozdrawiam Ada

wymiary by na mnie pasowaly.wprawdzie w biodrach mam 100 w tej chwili ale napewno cosik przybedzie.wiec teraz mam pytanie w jaki sposob moglabym je zakupic?ja mieszkam w Redzie wiec pewnie w grę wchodzi przesyłka.jesli tak to jaki bylby koszt przesylki.aha,no i pieniążki moglabym przeslac 31.01(wyplatka heh).No chyba ze mieszkasz blizej Redy(?)
Koszt przesyłki mieści się do 10 zł , w czwartek będe w Gdyni zawsze to blizej ale nie wiem czy to coś zmienia.jasne że rozumiem co znaczy wypłata ,nie ma problemu:):)takze umówimy się tylko na termin i mogę wysłać ,podm ci moje namiary na konto...ale to już na mailika :)padam teraz spać bo moje szkraby nie dają miżyć ostatnio:(:)

Dziewczyny - te moje spodnie sprsawdziłam - rozmiar M, wiec 38 :(
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com