Widok

kupie wózek mutsy urban rider i fotelik 0-13 kg

Rodzina i dziecko Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam, chce kupic wózek mutsy urban rider, lub sama gondolkę plus fotelik maxi cosi lub mutsy najchetniej z adapterami. Zalezy mi zeby wózek był po jednym dziecku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja będę sprzedawać w maju,gondola, stelaż ,spacerówka, śpiworek zimowy do spacerówki, okrycie na nóżki, okrycie do gondoli, parasolka, torba do wózka, ale wózek jest po dwójce dzieci
hej, ja bedę potrzebowała ten wózeczek właśnie w maju, jeżeli możesz wysłać kilka fotek na anulka76z@interia.pl to super :))) zastanawiam się tez nad kupnem samej gondolki, bo stelaż można kupić ewentualnie nowy ( z tego co wiem on najbardziej się niszczy, a tez najdłużej słuzy ), czy jest mozliwość że sprzedasz ja oddzielnie ?
image
później podeślę jakieś zdjęcia, bo jeszcze nie robiłam ich, jako ze dopiero w maju chcę sprzedać, jeszcze mam do niego folię przeciwdeszczową, zaraz wyślę może jedno zdjęcie takie prywatne, a potem spróbuję zrobić mu parę zdjęć, ale to jak mąż wróci:) ale sprzedać chcę tylko w całości
wysłałam maila
dzięki, właśnie obejrzałam, wózek jest ładny, ile miałaby kosztować całość ? bo muszę to jeszcze skonsultować z mężem :)))
image
hmm, jeszcze prawdę mówiąc też się nie zastanawiałam i też się muszę naradzić z mężem:))odezwę się wieczorkiem:))
to czekam na cene, od tego pewnie uzaleznimy ewentualna opcje kupna :) więc na razie poki co nie potrzebuje wiecej zdjęć, interesuje mnie jeszcze stan wozeczka, czy gondolka nie jest zmechacona, czy nie ma plam, przebarwień itd. no i jak wyglada stan stelaża czy kolpaki i rama sa mocno porysowane? aha no i czy wozeczek Pani kupowala jako nowy i uzytkowalo go dwoje Pani dzieci, czy byl od kogos odkupiony ?
image

Inne tematy z forum Chełm

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry