Widok
Pacjent ( mierzacy sily na zamiary ;-) )
Skarbeńq
Nie sądzę czy dasz radę... jesteśmy wyposzczone tak, że reagujemy juz na siebie wzajemnie. Benia (na ten przykład) siedzi i dmucha (w chusteczkę-sądzę, że to odzwierciedla jej ...hmmm)
Oolka ciągle się odświeża i mówi o tym non-stop
Andzia, ma takie wypieki, że myślę, iż doszła już kilka razy na szczyt (listy)
Nie sądzę czy dasz radę... jesteśmy wyposzczone tak, że reagujemy juz na siebie wzajemnie. Benia (na ten przykład) siedzi i dmucha (w chusteczkę-sądzę, że to odzwierciedla jej ...hmmm)
Oolka ciągle się odświeża i mówi o tym non-stop
Andzia, ma takie wypieki, że myślę, iż doszła już kilka razy na szczyt (listy)
psie odchody
Denerwują mnie właściciele psów, którzy nie sprzątają ponich i pozwalają im załatwiać potrzeby na środku chodnika w centrum miasta. Codzień jestem świadkiem tkiej sceny na przeciw hali targowej w Gdyni. Pies jest rasy jamnik a właściciel jest wusoki i bardzo tęgi. JAk zoba czę taką scenę jeszcze raz to wymienię tu publicznie imię i nazwisko tego brudasa i poprostu człowieka nieprzyzwoitego. Razi mnie też brak egzekwowania przez straż miejską czy policję właściwego zachowania właścicieli psów. W dodatku karygodne jest grożenie mi przez pewnego gdyńskiego prawnika smyczą i rodwajlerem podczas spaceru w Redlowie kiedy zwrócono mu uwagę, że jego pies biega bez smyczy i bez kagańca stwarzając zagrożenie dla ludzi i innych psów. Dlaczego miasto pozwala na bieganie groźnych właścicieli po ulicy?
Marto :)))Biedulko mila! Ja sie pojawiam i znikam...pere slow od serca i juz mnie nie ma...Moze to sie niedlugo zmieni...I
pelno i w tym miejscu...
Moze...
A teraz dziekuje Ci serdecznie za jesienne pozdrowienia, i ja obsypie Cie zlotymi liscmi z usypiajacych drzew, lecz na to przyjdzie jeszcze czas:)
Teraz sciskam cieplo Ciebie i Fate!
Ciesze sie, ze pamietacie o mnie-to najwazniejsze dla mnie, dla KiwdulNNeb'a
Przyjacielskie ucalowania :*)
Moze...
A teraz dziekuje Ci serdecznie za jesienne pozdrowienia, i ja obsypie Cie zlotymi liscmi z usypiajacych drzew, lecz na to przyjdzie jeszcze czas:)
Teraz sciskam cieplo Ciebie i Fate!
Ciesze sie, ze pamietacie o mnie-to najwazniejsze dla mnie, dla KiwdulNNeb'a
Przyjacielskie ucalowania :*)
UMRZEMY TU
TO NIE JEST WOLNY KRAJ. ŻYJEMY W BIEDZIE I DEPRESJJI, NA ZACHODZIE POLAKA MOŻNA POZNAC PO TWARZY- ZDOŁOWANEJ I ZMĘCZONEJ.
TE CHOLERNE WYBORY BEZ PRZERWY KTOŚ PRÓBUJE DOSTAĆ SIE DO KORYTA - WYCISNĄĆ ILE SIE DA - TO SA KANDYDACI PIERWSI DO ŻŁOBA!!
STARZY LUDZIE ZDYCHAJĄ Z GŁODU, DZIECI W ŚMIETNIKACH - BO JEST ZAKAZ ABORCJI, NO I WSPANIAŁY KOŚCIÓŁ, KTÓRY NAMAWIA ABY NIE URZYWAC PREZERWATYW- CUDOWNIE- ZA MAŁO GŁODNYCH DZIECI.
WCZORAJ W BARZE ZNÓW JAKIŚ DZIECIAK PROSIŁ MNIE O KASE NA JEDZENIE.
NIECH TERAS KOŚCIÓŁ KARMI DZIECI TYCH DURNYCH LUDZI , KTÓRZY KOŚCIÓŁ TRAKTUJĄ JAK WYROCZNIE, KSIEDZA JAK SAMEGO BOGA.
UMRZEMY TU WSZYSCY- POWOLI , BARDZO POWOLI. STRACIMY PRACE DOMY I EMERYTURY.
UMRZEMY Z GŁODU POŚRÓD PIĘKNYCH WYSTAW SKLEPOWYCH I WSPANIAŁYCH SAMOCHODÓW, NIEZAUWARZENIE, POMIMO ŻE JEST NAS WIĘKRZOŚĆ.
TE CHOLERNE WYBORY BEZ PRZERWY KTOŚ PRÓBUJE DOSTAĆ SIE DO KORYTA - WYCISNĄĆ ILE SIE DA - TO SA KANDYDACI PIERWSI DO ŻŁOBA!!
STARZY LUDZIE ZDYCHAJĄ Z GŁODU, DZIECI W ŚMIETNIKACH - BO JEST ZAKAZ ABORCJI, NO I WSPANIAŁY KOŚCIÓŁ, KTÓRY NAMAWIA ABY NIE URZYWAC PREZERWATYW- CUDOWNIE- ZA MAŁO GŁODNYCH DZIECI.
WCZORAJ W BARZE ZNÓW JAKIŚ DZIECIAK PROSIŁ MNIE O KASE NA JEDZENIE.
NIECH TERAS KOŚCIÓŁ KARMI DZIECI TYCH DURNYCH LUDZI , KTÓRZY KOŚCIÓŁ TRAKTUJĄ JAK WYROCZNIE, KSIEDZA JAK SAMEGO BOGA.
UMRZEMY TU WSZYSCY- POWOLI , BARDZO POWOLI. STRACIMY PRACE DOMY I EMERYTURY.
UMRZEMY Z GŁODU POŚRÓD PIĘKNYCH WYSTAW SKLEPOWYCH I WSPANIAŁYCH SAMOCHODÓW, NIEZAUWARZENIE, POMIMO ŻE JEST NAS WIĘKRZOŚĆ.
Stare Dobre Malzenstwo
"a ziemia toczy toczy swoj garb uroczy
toczy toczy sie los
a ziemia toczy toczy swoj garb uroczy
toczy toczy sie los
ty co placzesz aby smiac mogl sie ktos
juz dosc juz dosc juz dosc
Odpedz czarne mysli dosc juz Twoich lez
niech wszystko przepadnie we mgle
Bo nowy dzien wstaje nowy dzien wstaje
wstaje nowy dzien"
toczy toczy sie los