Widok

kwiaciarnia na Dąbrowie-gdynia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo proszę o namiary kwiaciarni " na dąbrowie"-wiem ,że mieści się przy ulicy Nowowiczlińskiej, tak mówiła Oliwka125., ale nie mogę jej znaleść na necie.
thx

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Renni, tej nie znam, ale jest tez taka fajna kwiaciarnia na Dąbrówce w tym ciągu drewnianych sklepów vis a vis osiedla po prawej stronie... extra tam robią i tanio :D

Na zawsze... to baaaardzo długo ;)
image
Kwiaciarnia "Na Dąbrowie" jest przy ulicy Nowowiczlińskiej w takich drewnianych budkach, zaraz koło przystanku autobusowego. Telefon do Pani Beaty która prowadzi ta kwiaciarnię : 506 089 733

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepsza kwiaciarnia na dąbrowie jest przy ulicy rdestowej, oficjalnie należy do sojowej. Robią bajkowe bukiety za bardzo niskie ceny.Na każdą okazję. Odjazd. Także cudowne wiązanki na ślub.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cleo... mówimy o tej samej :D tak Rdestowa :D

Na zawsze... to baaaardzo długo ;)
image
Kwiaciarnia o której mówie nie jest w drewnianej budce...ale mniej więcej w połowie ulicy rdestowej ( budki są na nowowiczlińskiej ).Mieści się na parterze na osiedlu..duże szyby i wielki zielony napis KWIACIARNIA. Jest dość duża.
Nie kupowałam nigdy kwiatów w budce koło przystanku ,ale chętnie wypróbuje.
Rdestowa polecam w 100%.Wypróbowałam bukiety na każdą okazję i zawsze budziły ogromny zachwyt i niedowierzanie gdy powiedziałam ,jaka była ich cena.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
woow
dzieki dzieczyny za info :))
jesteście wspaniałe !!!

Inne tematy z forum Dąbrowa

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Nowa Dąbrowa (10 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

do góry