Widok

kwiaciarnia przy ETC

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie - czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z kwiaciarnią, która mieści się przy ETC na Zaspie?? Przymierzam sie do zamówienia tam bukietu ale chcialam jeszcze zasięgnąć paru opinii osób które tam juz zamawiały kwiatki.
Prosze o info
OSA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja Szwagierka kupuje tam kwiatki na różne rodzinne uroczystości i zawsze długo się trzymają. Ale jak z bukietem, to nie wiem :(
z tego co pamietam, to ktos juz pisal o tej kwiaciarni i pochlebnie sie o niej wypowiadal - poszukaj moze znajdziej watek dotyczacy tej kwiaciarni :))
Oska - zerknij do mojego watku (relacji) a wsrod zdjec znajdziesz zdjecie bukietu z tej wlasnie kwiaciarni - bardzo, ale to bardzo mi sie podobaly :)))

[img]image[/img]

a ile wytrzymały kwiatki??czy moze miały pojemniczek z woda?

Mialy pojemniczek z woda i jeszcze stoja ;) Kiedy wstepnie sie orientowalam co do tego jak dlugo postoja, to panie w tej kwiaciarni zapewnialy mnie ze do poniedzielku (chodzilo mi o poniedzielek bo mialam miec wtedy plener) spokojnie (pod warunkiem ze nie bede nimi rzucac ;)).
No i jest czwartek a ja wciaz na nie patrze :)

[img]image[/img]

ja miałam tam robiony bukiet slubny i dal mojej swiadkowej
jestem bardzo zadowolona choć nie powiem tanio nie jest, ale polecam goraco.....
Nie mam opini na temat tej kwiaciarni.Ale z własnego doświadczenia polecam kwiaciarnię w Alfie na Przymorzu.
O nie!!!! Goraco odradzam kwiaciarnie w Alfie a szczegolnie jedna z Pan (moze juz tam nie pracuje...oby).
Masakra... nie przyjelam bukietu, ktory mi wyczarowala, bo wygladal jak kapusta w trawie... (gdzie w ETC z tego samego kwiata, z ta sama cene zrobili pietrowe cudenko)... Niestety nie wiem jak z wiazankami slubnymi.... Inne okolicznosciowe I klasa.
Pozdrawiam.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
mialem slub da tygodnie temu kwiaty super

igor
wiesz Oska ja mieszkam niedaleko ETC i kiedyś często kupowałam tam kwiatki, bo panie mają świetne pomysły i robia super aranżacje florystyczne. ale kilka razy nacieliśmy się na to, że kwiatki nie były swieże. jeśli wiązanka ma być oryginalna, zaskakująca i wystrzałowa to polecam tą kwiaciarnię, ale lepiej się upewnić czy kwiatki są świeże lub powiedzieć, że to na wiązankę ślubną i poprosić aby świeże kwiatki przywiozły z giełdy. natomiast jest taka mała kwiaciarnia na ulicy Dmowskiego we Wrzeszczu, obok optyka, gdzie kwiatki zawsze są świeże, mój narzeczony tylko tam kupuje :] -mam teraz w domu słonecznika, który stoi już 12 dzień i ciągle się świetnie trzyma. no ale bukiety nie są tak efektowne jak te z ETC.
Dzięki bardzo za wszystkie opinie. Byłam dzis w tej kwiaciarni (przy ETC) zeby zobaczyc ułożone juz wiazanki slubne ale akurat dzis zostały "wydane" ok. 10. Zrobie podejscie w przyszłym tygodniu.
Oska,
zapraszam do mojej kwiaciarni, która mieści się 3 min. jazdy od ETC.
Kwiatki dostarczane są w poniedziałki, środy i piątki, a w soboty zawsze świeża wersja dla zamawiajacych bukiety na ślub. Nie doliczamy żadnych kosztów za wykonanie zlecenia, tylko za faktycznie wykorzystany materiał. Dostarczamy zamówienie pod wskazany adres GRATIS!Zapraszam goraco- kwiaciarnia wykonuje wiązanki w stylu holenderskim-surowym, bez kiczowatych dodatków typu plastikowe wstążeczki ...
Jeśli podoba się Tobie wersja z ETC lub "Ładnych kwiatków" czy "Małego Parku"... to zapraszam, bo właśnie preferujemy taki styl, tyle, że w niższej cenie.
bardzo prosze o namiary na @ na twoją kwiaciarnie.wprawdzie slub ma mam za rok,ale wole wczesniej sie dowiadywac o takie szczegóły,nienawidze robić nic na ostatnia chwile.pozdrawiam

Ok, już wysyłam! Dzięki za zainteresowanie. Pa pa
Eustomka i ja tez poprosze namiary!
Eustomka bardzo prosze o namiary Twojej kwiaciarni.
Pozdrawiam

Aguszka :)
Mam nadzieję, że wysłałam do wszystkich dziewczyn namiary do moich skromnych progów... (oczywiście chodzi o kwiaciarnię).
Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie, a sporo tego było :D
poprosze o namiary
Eustomka, ja też poproszę o namiary! :)

image

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry