Widok
Mialy pojemniczek z woda i jeszcze stoja ;) Kiedy wstepnie sie orientowalam co do tego jak dlugo postoja, to panie w tej kwiaciarni zapewnialy mnie ze do poniedzielku (chodzilo mi o poniedzielek bo mialam miec wtedy plener) spokojnie (pod warunkiem ze nie bede nimi rzucac ;)).
No i jest czwartek a ja wciaz na nie patrze :)
No i jest czwartek a ja wciaz na nie patrze :)
O nie!!!! Goraco odradzam kwiaciarnie w Alfie a szczegolnie jedna z Pan (moze juz tam nie pracuje...oby).
Masakra... nie przyjelam bukietu, ktory mi wyczarowala, bo wygladal jak kapusta w trawie... (gdzie w ETC z tego samego kwiata, z ta sama cene zrobili pietrowe cudenko)... Niestety nie wiem jak z wiazankami slubnymi.... Inne okolicznosciowe I klasa.
Pozdrawiam.
Masakra... nie przyjelam bukietu, ktory mi wyczarowala, bo wygladal jak kapusta w trawie... (gdzie w ETC z tego samego kwiata, z ta sama cene zrobili pietrowe cudenko)... Niestety nie wiem jak z wiazankami slubnymi.... Inne okolicznosciowe I klasa.
Pozdrawiam.
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
[/url]
wiesz Oska ja mieszkam niedaleko ETC i kiedyś często kupowałam tam kwiatki, bo panie mają świetne pomysły i robia super aranżacje florystyczne. ale kilka razy nacieliśmy się na to, że kwiatki nie były swieże. jeśli wiązanka ma być oryginalna, zaskakująca i wystrzałowa to polecam tą kwiaciarnię, ale lepiej się upewnić czy kwiatki są świeże lub powiedzieć, że to na wiązankę ślubną i poprosić aby świeże kwiatki przywiozły z giełdy. natomiast jest taka mała kwiaciarnia na ulicy Dmowskiego we Wrzeszczu, obok optyka, gdzie kwiatki zawsze są świeże, mój narzeczony tylko tam kupuje :] -mam teraz w domu słonecznika, który stoi już 12 dzień i ciągle się świetnie trzyma. no ale bukiety nie są tak efektowne jak te z ETC.
Oska,
zapraszam do mojej kwiaciarni, która mieści się 3 min. jazdy od ETC.
Kwiatki dostarczane są w poniedziałki, środy i piątki, a w soboty zawsze świeża wersja dla zamawiajacych bukiety na ślub. Nie doliczamy żadnych kosztów za wykonanie zlecenia, tylko za faktycznie wykorzystany materiał. Dostarczamy zamówienie pod wskazany adres GRATIS!Zapraszam goraco- kwiaciarnia wykonuje wiązanki w stylu holenderskim-surowym, bez kiczowatych dodatków typu plastikowe wstążeczki ...
Jeśli podoba się Tobie wersja z ETC lub "Ładnych kwiatków" czy "Małego Parku"... to zapraszam, bo właśnie preferujemy taki styl, tyle, że w niższej cenie.
zapraszam do mojej kwiaciarni, która mieści się 3 min. jazdy od ETC.
Kwiatki dostarczane są w poniedziałki, środy i piątki, a w soboty zawsze świeża wersja dla zamawiajacych bukiety na ślub. Nie doliczamy żadnych kosztów za wykonanie zlecenia, tylko za faktycznie wykorzystany materiał. Dostarczamy zamówienie pod wskazany adres GRATIS!Zapraszam goraco- kwiaciarnia wykonuje wiązanki w stylu holenderskim-surowym, bez kiczowatych dodatków typu plastikowe wstążeczki ...
Jeśli podoba się Tobie wersja z ETC lub "Ładnych kwiatków" czy "Małego Parku"... to zapraszam, bo właśnie preferujemy taki styl, tyle, że w niższej cenie.