Widok

l karnityna

mam pytanie - czy to prawda, że przy nieszczególnie zdrowych nerkach (bola mnie od czasu do czasu, czasem raz na miesiąc, czasem co kilka dni-nie mam jeszcze diagnozy od lekarza bo musze prosić sie o skierowania) czy w takim przypadku można przyjmować ten preparat??

Dodam, że zależy mi na zrzuceniu raptem 2-3 kg, a raczej na doprowadzeniu moich ud i brzucha do normalnego wyglądu (przytyło mi się, mam cellulit na tyłku). Nie forsuję sie z ćwiczeniami, pedałuje na rowerku i robie brzuszki.
Jeśli miałabym ja brać to góra 2 miesiące, ponieważ generalnie nie jestem zwolenniczka przyjmowania tego typu specyfików i nie chciałabym zrobic sobie krzywdy.
ps myślałam o L-K 1000 albo 600

ok, drogie BRAVO pomocy!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
odsprzedam prawie całe opakowanie
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Implanty zębów (65 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

do góry