Widok

lacznik wiczlino koleczkowo

witam,
czy ma ktos jakies nowe info odnosnie lacznika z wiczlina przez bojano do planowanej s6 w koleczkowie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem to łącznik jest uwzględniony w Gdyńskim planie zagospodarowania przestrzennego

mapka
http://www.gdynia.pl/g2/2008_04/17090_fileot.jpg

link
http://www.gdynia.pl/bip/zagospodarowanie/5528_48204.html

Co do szczeczegółów to ani widu ani słychu.
Rozumiem i dziekuje. Pytanie czy ktos wie jak na to szalenstwo zapatrywuje sie UG w Szemudzie. Osobiscie jestem zainteresowany zakupem dzialki w bojanie lub koleczkowie ale rasa s6 i jeszcze ten lacznik studza zapal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
To zes mnie zalamal.... A juz sie cieszylem, ze mnie S6 ominelo, to mi teraz Gdynia droge pod nosem planuje....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
piszesz na zasadzie - chcemy drogi i dobrego dojazdu do miast i autostrad ale niech buduja jak najdalej od mojej dzialki.. ja sie ciesze na ta droga przynakmniej nie bede stal wiecznie w korkach w chwaszczynie i osowej, ekrany beda wiec i halas znikomy...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czesio chodzi o to ze ciagle planuja drogi po nowych sladach a przeciez bardzo czesto mozna rozwinac obecne drogi. Jak pisalem nie mam dzialki ani w Bojanie ani w Koleczkowie bo strach cos kupic, dzisiaj cisza jutro ktos planuje droge pod nosem a juz najgorzej jak je planuja przez dzielnice domkow jednorodzinnych ktore maja byc z reguly zielone i ciche wiec drogi tak a autostrady nie - ich miejce to pola lub tereny przemyslowe. Dwa Bojano czy Koleczkowo z tego co wiem to moze 3000 mieszkancow wiec lokalne drogi wystarczaja gdyby je tylko utwardzic ale po co lepiej za ta kase planowac planowac i planowac a mieszkancy jak widac na innych postach dalej tona w blodzie i niszcza zawieszenia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam sie z Toba ale:
1. drogi gruntowe moze i beda asfaltowe kiedys - ale musi byc tez wola gdyni?
2. ja jednak wole wjechac na wezel w koleczkowie i po 2 pasach dojechac do gdanska..
3. jak piszesz nie mieszkasz tu to nie wiesz jak rano wyglada zjazd do gdyni przez lasy albo rondo w chwaszczynie - masakra
4. terany przemyslowe nie wystepuja jednak w calej polsce zwroc uwage... - gdzies tez musza biec przez pola i obok miejscowosci...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak teraz wygląda temat łącznika Wiczlino Koleczkowo?

Łącznik z Wiczlina będzie do Bojana do ul. Warszawskiej

Według planu zagospodarowania przestrzennego zaplanowana jest prosta wzdłuż lasu przez Głodowo, Czarną Górę.
Jest to najprostsze rozwiązanie, nikt nie będzie "zygzakami" od S6 przez ul. Warszawską dojeżdżał do Głodowa i dalej do Gdyni. Popatrzcie na kierunki rozwoju Bojana (link jest na gdzieś na forum" i przestańcie tworzyć szum informacyjny.
Tak samo było z S 6, od dawna było wiadomo, że obok nas będzie zbudowana. Pisano wiele, wysnuto kilka teorii a projektant zaprojektował i za dwa lata będzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Precz z S6!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 22

Precz z s6!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21

Byłoby super gdyby powstałą ta łącznica w planowanym przebiegu i do tego jeszcze kolejka też w proponowanym przebiegu. Ciekawe czy dożyjemy czasu kiedy to powstanie. Wójt powinien naciskać Gdynię w tych tematach i dążyć do jak najszybszego rozpoczęcia inwestycji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech budują tą drogę jak najszybciej, przebić się przez Chwaszczyno to jest koszmar
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wójt naciskać Gdynię?? To tak jakby powiedzieć że prezydent Kirgistanu naciska na Rosję aby ta nie łamała praw człowieka :)

Przepraszam za złośliwość, ala takie są realia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale mi chodzi o łącznik gdyński, a nie o S6.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co słychać w tym temacie?

We wsi gadają, że pamięć ludzka nie sięga czasów gdy ten łącznik planowano. A tak poważniej to rzecz się może rozbijać tak jak w przypadku Majora Bojana o wywłaszczenie pasa ziemi pod drogę. Rzecz do zrobienia, tyle że zarówno Bojano jak i Koleczkowo nigdy nie były w gminie na liście priorytetów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma takiego problemu jak przy Majora Bojana, działki nie są podzielone i przy ich wyznaczaniu od razu zostanie zabezpieczony teren pod drogę. Najstarsi mieszkańcy tak samo mówili o autostradzie i za dwa lata mamy gotową.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy coś wiadomo w temacie, mam zamiar kupić działkę przy - róg Kruszyńskiego i Poległych Żołnierzy. Trasa przechodzi właśnie tamtędy. Z drugiej strony raczej mało prawdopodobne żeby robili ten łącznik, raczej zostawią wyjazd w Koleczkowie i to będzie na tyle.