Widok

lakier hybrydowy

Czy polecacie lakier hybrydowy do domowego użytku, czy bez lamp nie ma co kupować i używać?

Jeśli tak to proszę o polecenie firmy wraz z ceną orientacyjną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez lampy żaden lakier hybrydowy sie NIE utwardzi
Lakier do domowego uzytku hmm to zalezy czego oczekujesz.
Generalnie można wilele zaszkodzić bo to nie tylko zakładanie ale równiez nieinwazyjne ściaganie.A żeby zdjąć nie inwazyjnie to polecam oryginany produkt Sheac CND koszt 1 buteleczki to około 80-100zł

Są też na rynku wszelkie tanie podróbki dostępne na allegro -jest tego sporo do wyboru do koloru. Jednak musisz się liczyć ,że po tym będziesz miała zniszczone paznokcie.
Bo wcale i wbrew pozorom nie jest to takie proste trzeba umieć dobrze przygotowac naturalną plytkę przed i dobrze zdjąć potem ten lakier nie szorując po płytce by paznokciec nie został uszkodzony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Shellac CND -polecam

Dzisiejsze lakiery to już nie to samo co 10 lat temu. Lakiery najnowszej generacji doskonale się utrzymują na paznokciu przez 3-4 tygodnie. Próbowałam lakierów wielu firm i najlepiej sprawdzają się Silcare i Claresa. Mają śliczne kolory na każdą okazję, Uwielbiam ich sliwkę https://claresa.pl/pl/p/Claresa-Lakier-hybrydowy-purple-621-5g/577

Ja mam większość z Semilaca i jestem bardzo zadowolona.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Zioła na hermoroidy (9 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (97 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

do góry