Widok

laryngolog

witam
potrzebuję podpowiedzi na dobrego laryngologa, może być z Funduszu bądź prywatnie. Dobrze by było gdyby miał za sobą "zaplecze szpitalne". I jeszcze jedno jak i gdzie można zrobić wymaz z gardła, trapi mnie uporczywa chrypka, mam już od tego niedobre skojarzenia bo w rodzinie było obciążenie nowotworem krtani.
Jeśli ktoś może to bardzo proszę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wymaz pobierze Ci właśnie laryngolog. Może też zrobić to pielęgniarka w przychodni albo laboratorium diagnostycznym, ale z doświadczenia wiem, że laryngolodzy pobierają lepiej - tzn. głębiej. Na pewno jest to mniej przyjemnie w trakcie, ale jest większa szansa, że w laboratorium potem wyhodują Ci to, co naprawdę tam siedzi.
dr jaroslaw sova
dr malgorzata bryksy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr sova gdynia
dr.n.med.Waldemar Narożny-polecam z własnego doświadczenia
dzięki bardzo za wskazania
pozdrawiam
dr n. med. Dariusz Babiński
specjalista otolaryngologii
wpiszesz w google to ukarze isę jego strona.
Pracuje z dziećmi w szpitalu Matki i Dziecka na Polanki .Leczę tam mojego synka chorego na mukowiscydozę .
Polecam na 100%
Bogusław Mikaszewski- leczy mnie odkąd byłam dzieckiem i to on wyleczył mnie ze wsyztskich chorób górnych dróg oddechowych (a była tego naprawdę masa).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Mikaszewskiego. Przyjmuje prywatnie z Sopocie; pracuje na Akademii Medycznej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Labioplastyka Trójmiasto (8 odpowiedzi)

Czy któraś z Was robiła w Trójmieście taki zabieg? W jakiej klinice? Który lekarz? Byłam na...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry