Widok

laserowe zamykanie naczynek

Chodzi mi o nogi. Czy ten zabieg mozna wykonywac latem? Bo po laserze jakis czas nie mozna sie opalac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro nie można się opalać tzn., że nie można być wystawionym na promienie słoneczne, a to z kolei znaczy, że nie można wykonywać latem (no chyba, że chodzisz całe lato w długich spodniach). Nie wiem jakie znaczenie ma temperatura sama w sobie.
Ale moze mozna posmarowac te miejsca filtrem? np 50?
Zrób sobie ten zabieg teraz. Ja bym nie ryzykowała.
No wlasnie teraz jak widac na suwaczku jestem w ciazy. To najwyzej poczekam do jesieni
Z zabiegu laserowego naczynek nie powinno korzystać się latem i nie powinna Pani ryzykować ewentualnych przebarwień. Teoretycznie nie powinna się Pani opalać się 15 dni po zabiegu ale z doświadczenia wiem że każdy z nas reaguje i goi się inaczej. Podsumowując nie powinna się Pani opalać do momentu zagojenia skóry a trwa to od 14 dni nawet do miesiąca.
Pozdrawiam
Takie zabiegi najlepiej robić na wiosnę i jesień ,ze względu na nasłonecznienie i temperaturę panującą na zewnątrz . W lato bardzo źle
się wszystko goi , w zimę również.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Jaki wybrać kolor torebki, aby pasował do większości ubrań? (9 odpowiedzi)

Chce sobie kupić jakąś torebkę, ale nie wiem jaki kolor wybrać. Nie stać mnie na to, aby kupić...

Sukienka na wesele (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

do góry