Widok

leczenie nerwic

czy zna ktos dobrego psychologa z gdańska, ktory potrafi skutecznie wyleczyc z nerwicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam ciężką nerwicę objawiającą się palpitacjami serca, zaparciami, atakami paniki. Wszystkie wyniki badan internistycznych dobre. Nikt z lekarzy nie potrafił mi pomóc. Dzięki koleżance, lekarce, trafiłam do dr Zakrzewskiego w Sopocie. Zastosował leczenie, które umożliwiło mi od pierwszego dnia dobry sen, a po miesiącu poprawę samopoczucia. Obecnie, po czterech miesiącach czuję się całkowicie zdrowa. Doświadczenie i wiedza doktora Zakrzewskiego przywróciło mi zdrowie i radość życia.

Spróbuj u doktor J. Wasilewko, my do niech chodzilismy kiedy staraliśmy się o dziecko. Polecam ja bardzo, miła, konkretna kobieta, ale z ogromną wiedzą. Tłumaczy wszystko i swietnie stymuluje pracę nad samym sobą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pomocy udziela np. ojciec Kowalczyk Teodor.
Kościół - sw.Katarzyny w Gdańsku Msze o Uzdrowienie.
Tabsy kolorowe i psycho- psychiatrzy to nabijanie kasy koncernom chemicznych

Sprawdz na znym lekarzu albo ranking zdrowie https://ranking.abczdrowie.pl/

Podbijam wątek. Szukam dobrego psychologa/psychoterapeutę/psychiatrę z Trójmiasta, który leczy z powodzeniem nerwicę natręctw i prowadzi psychoterapię?

Co do nerwicy da radę CBD plus d3, k2mk7, i wit z grupy B szczególnie niacyna. Co do dawki cbd to musisz wyczuć dawke sama, zaczynając zawsze od jednej kropli. Ja akurat stosowałam stężenie 24%.
Prowadzi się obecnie rownież terapie stosujące medyczną marihuanę. Aczkolwiek sama na takiej terapii nie byłam. Zerknij sobie na stronę
https://centrum-mk.pl/olej-rso-dawkowanie-i-wlasciwosci-co-musisz-wiedziec-o-lzach-feniksa-przed-rozpoczeciem-kuracji

Poczytaj sobie więcej o kannabinoidach.

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry