Widok

lek aescin

mam krwiaka wokół kostki u nogi od środka, słabe krążenie w nogach i czy lek aescin będzie dobry?? czy może spowodować skrzepy itp?? czy jest dobry na takie dolegliwości?? pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anka. Ty z tym krwiakiem już kilka tygodni walczysz. Za długo, jak na zwykły krwiak od uderzenia wózkiem.
Idź z tym koniecznie do lekarza! Wiem, że teraz to trudne, ale się da.
Escyna wzmacnia ścianki naczyń. Jest skuteczna przy np. żylakach czy pajączkach. Nie powoduje zakrzepów, ale nikt na forum nie jest wróżką i nie powie ci na 100%, czy ci coś da. To musi obejrzeć lekarz i zlecić ci badania (podstawowe biochemiczne, może RTG, może USG, może doppler), zeby wiedzieć, jaka jest natura tego krwiaka.
Nie lekceważ tego i nie odkładaj w czasie.

tak wiem że długo, byłam u lekarza i on zrobił USG i stwierdził że się wchlonie, smarować lioton1000, trzeba go rozchodzić itp :(

Inne tematy z forum Zdrowie

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...

do góry