Dunajewska

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy

Gdańsk, Konstantego Bergiela 2A/10

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Hanna - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalna Pani doktor, naprawiła to, co zepsuł inny, bardzo znany...
~Hanna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 września 2021

Polecam wątek zamknięty Świetna Pani Doktor. Ciepła i miła obsługa. Super nagrody dla dzieci. Moja...
~Pacjentka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 czerwca 2015

Bardzo dobry gabinet ! wątek zamknięty Fachowy i sympatyczny personel. Super podejście do najmłodszych oraz fajne...
~pacjentka
1

dodano: 17 lutego 2015

SŁABO wątek zamknięty Bardzo słaby ,bardzo drogi,bardzo "miły" ,bardzo nie profesjonalny, niech Was...
~marcin
2

dodano: 27 listopada 2014

Świetna Klinika wątek zamknięty Fachowy i miły personel. Świetni dentyści. Ceny przystępne. Nowoczesny...
~Stały Pacjent
-

dodano: 2 grudnia 2014

Gabinet godny zaufania ! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu "Twój Dentysta". Bardzo...
~wdzięczna pacjentka
-

dodano: 2 grudnia 2014

nie idździe z dziećmi do -Mój Dentysta-Dunajewska wątek zamknięty Dziecko było leczone w tej placówce. Pani recepcjonistka nie powinna tam...
~ocena492@wp.pl
2

dodano: 15 kwietnia 2014

Paranoja wątek zamknięty Mój synek ma przetokę leczoną w tym gabinecie stomatologicznym. Pojawiły się...
~Matka
2

dodano: 21 listopada 2013

Fajni doktorzy i przemiła obsługa wątek zamknięty Gabinet ogólnie ok polecam
~Adam
-

dodano: 7 października 2014

Dobrzy specjaliści wątek zamknięty Widzę tu czasem niepochlebne opinie chyba komkurencji bo choć mam duże...
~Pacjent
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 grudnia 2013

~Dorota
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 lutego 2013

POLECAM wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony. Miałem wszczepione trzy implanty oraz wykonane...
~Tomasz
-

dodano: 7 listopada 2012

polecam wątek zamknięty Pani dr Dunajewskiej zawdzięczam proste, ładne zęby! Jest świetna w tym co...
~Kasia
-

dodano: 10 października 2012

Zadowolona !!!!!! wątek zamknięty Włśnie zdjęłam aparat.Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia.Trafiłam do...
~Malgorzata
-

dodano: 3 października 2012

Polecam wątek zamknięty Lecze sie tam juz kilka lat zawsze miło spedzałem czas podczas wizyt ,...
~Muniek
-

dodano: 28 września 2012

NIE POLECAM!!!! wątek zamknięty Hm z P.Dunjewską miałam styczność przez ostatnie kilka lat. Córka miała...
~mała
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 września 2012

Nie polecam wątek zamknięty Lekarz z powołania to taki, dla którego na pierwszym planie jest dobro...
~Ela
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 czerwca 2011

LEKARZE Z POWOŁANIA!!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim ten gabinet stomatologiczny, w szczególności osobom, które...
~Agnieszka Kowalczyk
-

dodano: 24 maja 2011

KASUJĄ NA GRUBĄ KASĘ ! wątek zamknięty JEŚLI MACIE WOREK PIENIĘDZY TO POLECAM....ZA MAŁĄ PLOMBĘ ZAPŁACIŁAM 200 ZŁ......
~Justyna
-

dodano: 9 kwietnia 2011

zdecydowanie odradzam !!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Właścicielom tego obiektu zależy , niestety, tylko na pieniądzach wedle...
~Oliwia Kapecka
4

dodano: 22 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
40

28

wątków

do góry