Widok

lekary rodyinny w lux med,ktorego wybrac

Niedźwiednik Temat dostępny też na forum:
poleccie mi prosze dobrego lekarza rodzinnego w luxmedzie.
nie chce trafic znowu za wlasne pieniadze do jakiegos konowala jak bylo w przypadku neurologa w lux med gdansk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani jeśli ma Pani dość ,,konowałów" i eksperymentów na sobie, który to z kolei lek pomoże, dość kolejek i latania od specjalisty do specjalisty to proponuję zainwestować we własne zdrowie i zapoznać się z produktem firmy Ceragem. Ceragem E to urządzenie do termomasażu stymulujące CAŁY organizm do lepszej pracy. Wykorzystuje jednocześnie pięć zabiegów leczniczych : masaż, chiropraktykę, akupresurę, termopunkturę i podczerwień - czyli coś co stosują już ludzie od kilku tysięcy lat i to SKUTECZNIE. I naprawdę działa na większość dolegliwości. Posiadając takie urządzenie zyskuje Pani ,,prywatnego lekarza" dostępnego w każdej chwili i pomagającego na wszystkie Pani dolegliwości przy zastosowaniu odpowiedniego zabiegu. Ja mam i sobie chwalę, ,,prostuję" sobie kręgosłup, nie biorę leków na alergię, wyleczyłem zgagę, a ojcu zniknął tłuszczyk z wątroby i trzustki, no i prostata zmniejszyła się z 45 na 26 i schudł 14 kg.
A czemu koniecznie ten lux med skoro są jeszcze inne kliniki prywatne a lux med Cię zawiódł?

Inne tematy z forum Zdrowie

Przedwczesny wytrysk Co robić? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zmagam się z pewnym problemem i on chyba tutaj najbardziej będzie pasował....

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Mój facet szybko dochodzi w łóżku (6 odpowiedzi)

Moj facet chyba ma jakieś problemy bo jak idziemy do lozka to za szybo dochodzi , wiecie jak moge...

do góry