Widok
lekarz dla którego pacjent to "przeszkoda" w pracy
Stanowczo odradzam wizyt u dr Grzegorza Szymczyka (przynajmniej w ramach usług świadczonych przez Medicover). Diagnozę oparł tylko na jednym zdaniu opisującym moje dolegliwości. Mimo dwukrotnej prośby, postanowił nie marnować czasu na przeprowadzenie badania na fotelu. Wizyta trwała tylko 2 minuty, a jechałam na nią specjalnie do Gdyni, z Gdańska. Do tego dodam, że nie było żadnej kolejki, wręcz zostałam przyjęta 10 minut przed czasem, bo nikogo nie było. Takie zachowanie tłumaczę lenistwem, bądź olewactwem. Równie dobrze mogłam sobie wyszukać w internecie co mi dolega. Stanowczo odradzam.
Moja ocena
dr n. med. Grzegorz Szymczyk
kategoria: Ginekolodzy
obsługa: 1
jakość usług: 1
wyposażenie: -
czas oczekiwania: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Decyzję o konieczności (lub nie) ginekologicznego badania dwuręcznego czy jakiegokolwiek innego lekarz podejmuje na podstawie wywiadu medycznego i obrazu klinicznego, a nie na podstawie liczby kilometrów przebytych przez pacjenta w drodze na wizytę. Nie ma na to również wpływu ani liczba pacjentów w poczekalni, ani wiedza pacjenta zasięgnięta z internetu, ani roszczeniowe zachowanie się pacjenta wobec specjalisty.