Widok

lekarz gdynia karwiny

Karwiny Temat dostępny też na forum:
witam.
Niedawno przeprowadzilismy sie z męzem do Trojmiasta, mieszkamy na Fikakowie i chcemy wybrac lekarza pierwszego kontaktu, tylko.... kogo? Z powodu tego, ze duzo pracujemy i nie chcemy poświecać dużo czasu na dojazdy do innych częsci miasta chcemy zdecywowac sie na przychodnie u Źródła Mariii ( jest najblizej). Czy mozecie polecic dobrego lekarza/ lekarke bo na stronie przychodni pojawiło mi sie 7 lekarzy i każda z nich to kobieta. Prosze o opinie kogo stamtąd polecacie z własnego doswiadczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
halo? może któs wyrazic swoje zdanie? będe wdzięczna
Ja odradzam lekarkę Szemryk. Ta pani na niczym się nie zna. Byłam u niej 3 razy z różnymi dolegliwościami i nigdy nie potrafiła mi pomoc. Np. mówiła: "i co ja mam teraz zrobić" albo "niech mi pani takich pytań nie zadaje, nie wiem". Rozumiem, ze można czegoś nie wiedzieć, nie być pewnym ale ta pani nawet nie jest mila a raczej opryskliwa - w stylu "nie zawracaj mi głowy". Dodaj, ze jestem młoda osoba i nie mam żadnych przewlekłych, skomplikowanych chorób. Do lekarza chodzę raz na rok lub na dwa. Zastanawiam się nad zmiana nie tylko lekarza ale i przychodni.
Znajoma leczyła się kiedyś u lazarowskiej i mówiła ze jest w miare ok. Kiedyś miałam doczynienia z rogalską - porażka.
Juz się zapisałam- długo nikt nie odpowiadał wiec poszukalam na necie (ranking lekarzy) lecz nie wiele znalazlam tam opinii. W kazdym razie akurat o pani Szemryk i Rogalskiej przeczytalam zle opiniei i nie bralam wogole ich pod uwage. Zdecydowalam sie na dr. Czarnecka- byla nawet kandydatka na lekarza roku wiec mysle, ze to cos musi znaczyc. Co do zmiany przychodni czy lekarza jak najbardziej sugieruje to- w ciagu rok mozna bezplatnie dwa razy zmienic lekarza. Jesli mamy wybor nie dajmy sie zle traktowac i odejdzmy od bezczelnych/ wywyzszajacych sie lekarzy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Czym myjecie skorę głowy przy łuszczycy? (4 odpowiedzi)

Czy są tutaj osoby, które chorują na łuszczycę skóry głowy? Czym myjecie skórę głowy?

Jak skutecznie wyleczyć łuszczycę skóry głowy (4 odpowiedzi)

Od lat zmagam się z łuszczycą skóry głowy. Leczyłam się już sterydami, próbowałam też ziołowych...

do góry