Widok
lekka spacerówka parasolka - opinie/chętnie odkupię !
Dziewczyny poszukuję na letni wyjazd lekkiej (koło 7kg), niedrogiej (do 200 zł) spacerówki parasolki. Czy możecie coś polecić?
Na alelgro jest kilka tanich wózków ale czy ich jakość nie idzie właśnie za ceną? Np. coneco joker, babydesign bunny+, grapi buggylux, Milly Mally Jocker itp. Chodzi mi właśnie o coś takiego ale żeby nie było bardzo szajsowate. Proszę o opinie jeśli znacie jakieś z tych wóżków.
A może macie do sprzedania używaną? Może być ewentualnie jakieś innej firmy typu graco albo inglesina. Zależałoby mi aby spacerówka rozkładała się do pozycji leżącej lub półleżącej, miała pałąk i pasy zapinane tak aby dziecko nie wypadło od dołu. Nie wiem co jeszcze...
Z góry dziękuję za pomoc!
Na alelgro jest kilka tanich wózków ale czy ich jakość nie idzie właśnie za ceną? Np. coneco joker, babydesign bunny+, grapi buggylux, Milly Mally Jocker itp. Chodzi mi właśnie o coś takiego ale żeby nie było bardzo szajsowate. Proszę o opinie jeśli znacie jakieś z tych wóżków.
A może macie do sprzedania używaną? Może być ewentualnie jakieś innej firmy typu graco albo inglesina. Zależałoby mi aby spacerówka rozkładała się do pozycji leżącej lub półleżącej, miała pałąk i pasy zapinane tak aby dziecko nie wypadło od dołu. Nie wiem co jeszcze...
Z góry dziękuję za pomoc!
Ja niedawno miałam ten sam problem:) Latam dużo a wózka, który mam na co dzień po prostu szkoda mi brać do samolotu bo wiadomo jak potem wygląda:(
Po wnikliwych poszukiwaniach chciałam kupić wózek Teutonia SOLANO jest kilka na allegro, albo GRACO MOISAC, obie polecane w mama i ja:)
Ale trafiłam na wyjątkową okazję i kupiłam na angielskim ebay'u ziko mamas & papas:)
Po wnikliwych poszukiwaniach chciałam kupić wózek Teutonia SOLANO jest kilka na allegro, albo GRACO MOISAC, obie polecane w mama i ja:)
Ale trafiłam na wyjątkową okazję i kupiłam na angielskim ebay'u ziko mamas & papas:)
kisia9 dzięki za wsparcie.
dziewczyny możecie otworzyć osobny wątek jak macie ochotę na temat kolorów dla chłopca i dziewczynki :-)
bardzo bym prosiła o pomoc w doborze wózka i ewentualne opinie techniczne na jego temat. kolor to sprawa drugoplanowa. a rzeczywiście postów mi przybywa ale zaden nie odpowiada na moje pytania.
dziewczyny możecie otworzyć osobny wątek jak macie ochotę na temat kolorów dla chłopca i dziewczynki :-)
bardzo bym prosiła o pomoc w doborze wózka i ewentualne opinie techniczne na jego temat. kolor to sprawa drugoplanowa. a rzeczywiście postów mi przybywa ale zaden nie odpowiada na moje pytania.
A tu dane techniczne Generalnie jesteśmy zadowoleni ;) Cena w Wejherowie to 290 zł ;)
Dane użytkowe:
1. Składana obszerna budka z daszkiem przeciwsłonecznym
2. Oparcie z wielostopniową regulacją nachylenia aż do pozycji leżącej
3.Demontowany pałąk ( barierka )
4. System kół samonastawnych z możliwością
zablokowania
5. Duże mocne koła
6. Kosz na zakupy
7. 12 - miesięczna gwarancja
8. Amortyzacja wszystkich kół !!!!!!!!!
9. Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa
10. Regulowany podnóżek
11. Ergonomiczne rączki wykończone delikatną pianką
WYMIARY PO ZŁOŻENIU :29X35X102 cm
WYMIARY SIEDZISKA :
WYSOKOŚĆ OPARCIA - 45 cm
SZEROKOŚĆ SIEDZISKA - 34 cm
GŁĘBOKOŚĆ SIEDZISKA - do 37 cm( z regulowanym podnóżkiem )
wysokość rączki - 108cm
Wózki są dostępne w 4 super kolorach
Dane użytkowe:
1. Składana obszerna budka z daszkiem przeciwsłonecznym
2. Oparcie z wielostopniową regulacją nachylenia aż do pozycji leżącej
3.Demontowany pałąk ( barierka )
4. System kół samonastawnych z możliwością
zablokowania
5. Duże mocne koła
6. Kosz na zakupy
7. 12 - miesięczna gwarancja
8. Amortyzacja wszystkich kół !!!!!!!!!
9. Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa
10. Regulowany podnóżek
11. Ergonomiczne rączki wykończone delikatną pianką
WYMIARY PO ZŁOŻENIU :29X35X102 cm
WYMIARY SIEDZISKA :
WYSOKOŚĆ OPARCIA - 45 cm
SZEROKOŚĆ SIEDZISKA - 34 cm
GŁĘBOKOŚĆ SIEDZISKA - do 37 cm( z regulowanym podnóżkiem )
wysokość rączki - 108cm
Wózki są dostępne w 4 super kolorach