Widok

lewatywa

co myslicie o lewatywie podobno dziala oczyszczajaco na organizm i pomaga kobietom stracic na wadze czy to prawda...? miał ktos juz ztym do czynienia>?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lewatywa oczyszcza tylko dolny odcinek przewodu pokarmowego. To co zjesz i tak już się wchłonęło. Kolejny bzdurny mit. A swoją drogą chcesz odchudzić swoją kobietę czy siebie ;-P
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
odchudzic moze nie ale oczyscic:))
Jeśli masz zaparcia to oczywiście, że oczyści. Z tym, ze może lepiej zacząć od czopków glicerolowych. Są łagodne i tak szybko nie rozleniwią jelita jak częste lewatywy. A przede wszystkim zmień dietę. Wystarczy, że codziennie zjesz mały jogurt i jakiś owoc i problem z głowy. Możesz jeszcze kupić herbatkę z senesem. Skuteczność gwarantowana, ale po dłuższym czasie odbije się na zdrowiu.
Swoją drogą, nie wiem po co ci to piszę bo nie napisałeś do czego zmierzasz. Pozdrawiam.
image
lewatywa robiona nieumiejetnie moze tylko zaszkodzic, nie wspomne o tym ze wszelkie nadmierne ingerencje tego typu sa ryzykowne chocby ze wzgledu na zachwiania flory bakteryjnej.

lepiej zdrowo jesc, pic, ruszac sie, stosowac ziola oczyszczajace.
Jak wyzej napisane, mit dla nabijania kasy specom od lewatywy - gdzie czesto te zabiegi sa robione pod duzym cisnieniem, bez sprawdzenia czy pacjent nie mp kieszeni i polipow na jelicie co moze skonczyc sie tragicznie.
fuuuuu... nie lepiej skoczyć na basen lub rowerek?
>>>>> RZUCAM PALENIE >>>>> UCZĘ SIĘ FOTOGRAFII >>>>> WYCHODZĘ ZA MĄŻ >>>>>

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Dr Krystyna Przybyłowska reumatolog prosze o opinie (10 odpowiedzi)

Witam, proszę o opinie o dr Przybyłowskiej reumatolog, czy to dobry lekarz? Daje skierowania na...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (13 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

Trądzik różowaty jak ratować twarz (4 odpowiedzi)

Co polecacie na Trądzik różowaty. Coraz więcej klientek przychodzi do mnie z tym problemem....

do góry