Widok
jezli ladnie czyste mieszkanko i nie w starym budownictwie bo tylko takie mi sie tam kojarzy ( sama wynajmowalam kiedys w starym budownictwie i NIGDY WIECEJ!!! chodzi o kamienice)tam sa niefajne bo niektore kamienice sa teraz super zrobione ale jestem w tamtych rejonach(praca) codziennie i nie chcialabym tam mieszkac....no chyba ze naprawde tanio ladnie i wogole ach i och;)
Dziewczyny te okolice niedługo będą rewitalizowane. Ta dzielnic ma bardzo duży potencjał. Jeżeli ktoś ma okazje kupić tam niedrogie mieszkanie to polecam. Świetnie jest mieszkać w pięknej (chociaż teraz może zniszczonej) kamienicy. Te duże okna wysokie sufity - w nowym budownictwie tego nie ma. Ja mam mieszkanie trochę bliżej urzędu wojewódzkiego i jest bardzo ok. Nawet piękne tereny spacerowe są na wałach - mogę się założyć, że nie wiele z was tam było a warto:)
to jedna z piekniejszych dzielnic, niestety zaniedbana, z tym, ze to jest siedlisko zla to tez bym nie przesadzala, bo ja od urodzenia mieszkam w brzeznie - i o brzeznie tez takie pogloski chodza, ktore sa rzecz jasna wyssane z palca. oczywiscie nie jest to tez bezpieczna, monitorowana dzielnica, ale dolne miasto ma ogromny potencjal, i juz teraz gotowe sa plany rewitalizacji.
poza tym sasiadow nie tykaja ;)
poza tym sasiadow nie tykaja ;)
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
a ja od dwóch lat mieszkam na Orunii Dolnej(tez wynajmuje)i wbrew panujacym opiniom mieszka mi sie tu swietnie. owszem widac ze ludziom sie nie przelewa - ale nie wszyscy w zwiazku z tym topia smutki w kieliszku wodki. Oczywiscie jest tez sporo takich ludzi, ale nie mozna generalizowac- wydaje mi sie ze to kwestia dogadania sie z ludzmi- tak jak napisala poprzedniczka "sasiadow nigdy nie ruszaja"- my jestesmy traktowani jak "swoi".
Takze ja bym sie zastanowila nad tym mieszkankiem. Tym bardziej ze chodzi tylko o wynajem na jakis czas pewnie.
Takze ja bym sie zastanowila nad tym mieszkankiem. Tym bardziej ze chodzi tylko o wynajem na jakis czas pewnie.
co ty za bzdury opowiadasz człowieku!!!!!!ulica wierzbowa to najpiekniejsza uliczka jaką znam na dolnym miescie.cicha,otoczona lipami.w twoim łbie jest niebezpiecznie.zyje tu cale nie ktotkie życie i nic mi takiego sie nie stlo.nie sluchajcie tych peplanych bzdur-skąd się to wzieło?to piękna kameralna uliczka i spkojna!
kiedyś dolne miasto miało prawo mieć nie fajną opinie,ale teraz....juz jest zupełnie inaczej,wypisujecie o jakis pijakach,już dawno tego nie ma,jak nie wiecie jak jest na prawdę to n ie wypisujcie głupot,jak masz okazje to polecam,wszędzie blisko,na piechote w chwile dojdziesz do samego centrum,zobaaczysz niedługo ludzie będą "walczyli" by tam mieszkać,bo dzielnice czekają bardzo pozytywne zmiany