Widok

ulica Wierzbowa w Gdansku-jaka to okolica

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
bezpieczna,fajna niefajna?? moze ktos sie orientuje

Nie przeprasam za bledy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wierzbowa na Dolnym Mieście obok Łąkowej?
Jeśli tak to powiem, że Łąkowa i przyległe ulice pełne są panów stojących w bramach fioletowych od denaturatu, młodocianych przestępców itp. Generalnie odradzam dolne miasto. Tam wieczorem strach wyjść na ulicę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
o ta mi chodzi...............naprawde tak zle?? o matko

Nie przeprasam za bledy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Łąkowa od lat cieszy się bardzo złą sławą. Większość mieszkań jest komunalna i ludzi, którzy tam mieszkają można porównać do mieszkańców Oruni Dolnej. Wystarczy się przejechać wieczorem samochodem tamtymi ulicami i wszystko będzie jasne. Zamierzałaś tam kupić mieszkanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wynajmowac.............bo moze trafi nam sie bardzo tanio,za grosze...i teraz juz niewiem,bezpieczenstwo jest wazne.

Nie przeprasam za bledy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm a to pewnie od jakiś znajomych skoro za grosze. Nie wiem co Ci poradzić.
no musimy gdzies znalezc do wynajecie cos malego ,taniego ale nie chce bac sie wychodzi z domu wieczorem

Nie przeprasam za bledy
Kilka linków do dyskusji na temat tej dzielnicy :(

http://gdansk-srodmiescie.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?p=94644

http://gdansk-srodmiescie.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?p=107709
jezli ladnie czyste mieszkanko i nie w starym budownictwie bo tylko takie mi sie tam kojarzy ( sama wynajmowalam kiedys w starym budownictwie i NIGDY WIECEJ!!! chodzi o kamienice)tam sa niefajne bo niektore kamienice sa teraz super zrobione ale jestem w tamtych rejonach(praca) codziennie i nie chcialabym tam mieszkac....no chyba ze naprawde tanio ladnie i wogole ach i och;)

imageimage
ja nie wyszlabym tam sama po zmierzchu:(

imageimage
tanio,pewnie warunki nie bardzo ale nie liczymy na luksus.co robic..co robic...

wynajelibysmy kawalerke ale jakiesa ceny to sie mozna przewrucic...!!

Nie przeprasam za bledy
podaj mi maila cos ci napisze

imageimage
sylvia1981@wp.pl

:):):):)

Nie przeprasam za bledy
tam nie jest az tak zle ja tam mieszkałam całe zycie ,nie dawno sie z tamtąd wyprowadzilam ,ale jak byłam młodsza to było jeszcze gorzej niz teraz ,jesli chcesz sie dowiedziec wiecej to napisz do mnie meila
karla1@autograf.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny te okolice niedługo będą rewitalizowane. Ta dzielnic ma bardzo duży potencjał. Jeżeli ktoś ma okazje kupić tam niedrogie mieszkanie to polecam. Świetnie jest mieszkać w pięknej (chociaż teraz może zniszczonej) kamienicy. Te duże okna wysokie sufity - w nowym budownictwie tego nie ma. Ja mam mieszkanie trochę bliżej urzędu wojewódzkiego i jest bardzo ok. Nawet piękne tereny spacerowe są na wałach - mogę się założyć, że nie wiele z was tam było a warto:)
to jedna z piekniejszych dzielnic, niestety zaniedbana, z tym, ze to jest siedlisko zla to tez bym nie przesadzala, bo ja od urodzenia mieszkam w brzeznie - i o brzeznie tez takie pogloski chodza, ktore sa rzecz jasna wyssane z palca. oczywiscie nie jest to tez bezpieczna, monitorowana dzielnica, ale dolne miasto ma ogromny potencjal, i juz teraz gotowe sa plany rewitalizacji.
poza tym sasiadow nie tykaja ;)
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
a ja od dwóch lat mieszkam na Orunii Dolnej(tez wynajmuje)i wbrew panujacym opiniom mieszka mi sie tu swietnie. owszem widac ze ludziom sie nie przelewa - ale nie wszyscy w zwiazku z tym topia smutki w kieliszku wodki. Oczywiscie jest tez sporo takich ludzi, ale nie mozna generalizowac- wydaje mi sie ze to kwestia dogadania sie z ludzmi- tak jak napisala poprzedniczka "sasiadow nigdy nie ruszaja"- my jestesmy traktowani jak "swoi".
Takze ja bym sie zastanowila nad tym mieszkankiem. Tym bardziej ze chodzi tylko o wynajem na jakis czas pewnie.
Ja Mieszkam Na Wierzbowej, i normalnie wieczorną porą można wyjsc. ;]

Mieszkam tu od urodzenia i nie narzekam ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
co ty za bzdury opowiadasz człowieku!!!!!!ulica wierzbowa to najpiekniejsza uliczka jaką znam na dolnym miescie.cicha,otoczona lipami.w twoim łbie jest niebezpiecznie.zyje tu cale nie ktotkie życie i nic mi takiego sie nie stlo.nie sluchajcie tych peplanych bzdur-skąd się to wzieło?to piękna kameralna uliczka i spkojna!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
mieszkalem tam 27 lat drugiej tak pieknej ulicy z pieknymi lipami nie znajdziesz w okolicy milo cicho i spokojnie
Mieszkam, tu od urodzenia i narzekam. ; ]

Normalnie wieczorowąą porąą mozna sobie wyjsc;D
mieszkam tu od urodzenia i sobie chwale.okolica pieknaa sama uliczka jest urocza,czysta i bardzo kameralna.nieraz o 23 spaceruję i nic-nie wiem po co ktoś takie bajki wymysla?!!!!!!!!!
kiedyś dolne miasto miało prawo mieć nie fajną opinie,ale teraz....juz jest zupełnie inaczej,wypisujecie o jakis pijakach,już dawno tego nie ma,jak nie wiecie jak jest na prawdę to n ie wypisujcie głupot,jak masz okazje to polecam,wszędzie blisko,na piechote w chwile dojdziesz do samego centrum,zobaaczysz niedługo ludzie będą "walczyli" by tam mieszkać,bo dzielnice czekają bardzo pozytywne zmiany

Inne tematy z forum Śródmieście

Kamienna Grobla (4 odpowiedzi)

Planowana zabudowa będzie znajdowała się bezpośrednio przy nabrzeżu Motławy. To unikatowa...

La Esquina (3 odpowiedzi)

Inwestycja La Esquina powstanie w ścisłym centrum Gdyni, nieopodal Dworca Głównego oraz w pobliżu...

Wendy (4 odpowiedzi)

Osiedle Wendy zlokalizowane będzie u zbiegu ulic Wendy i Węglowej - między portem a miastem, na...

do góry