Widok

rolki - gdzie?

Gdzie mozna kupic dobre (i w przystepnej cenie) rolki w trojmiescie, najlepiej w Gdansku? Dzieki za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam podobny problem - chcę sobie kupić nowe rolki. Tylko... 400 zł to dla mnie za dużo. Znalazłam ciekawą ofertę http://www.sklep.4energy.pl/product2731/tempish_lyzworolki_bound_-_green/ w sklepie internetowym i poważnie zastanawiam się nad zakupem...
po raz kolejny przypominam, ze rolkarz to PIESZY w ruchu drogowym i nie ma prawa korzystac ze sciezki dla rowerow.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
joł rozglądam sie za rolkami takimi z kołami kauczukowymi i w ogóle... ale nie w ogóle nie kminie o co biega podpowiedzcie mi coś tak w okolica Kielc te sklepy ceny nie zbyt wygórowane oki to mój EMAIL michalchojnacki10@wp.pl
Rolki najlepiej kupić w Sportmanii w Gdyni. Obsługa profesjonalna, fachowo odpowiedzą na każde pytanie, ale bez "mędrkowania". Chłopaki znają się na rzeczy :) Niedawno zrobiliśmy tam zakupy i dostaliśmy niemały rabat. Polecamy!!! Jeśli chodzi o trasę, to chyba lepszej niż Jelitkowo-Brzeźno nie znajdziecie.
Pozdrawiamy obsługę sklepu i wszystkich zakręconych rolkarzy. Do zobaczenia na trasie.
słyszeliście coś o rolkach firmy Tempish?
Ceny są bardziej przystępne....a jako amator który zamierza od czasu do czasu pojeździć na rolkach nie potrzebuje niczego nadzwyczajnego...byleby były wygodne i nie rozwaliły sie po jednej jeździe;)..
firma Tempish jest ok mają fajne wzory i w dobrą jakość ,kupiłem w je w nowym sklepie z rolkami na Orzeszkowej koło Luxmedu chłopaki mają super wybór i prosesjonalnie podchodzą do sprawy-polecam!
W sumie pytanie było sprzed 5 miesięcy :).

Ktoś ma może ochotę razem pojeździć na rolkach w wieczorami w tygodniu na "jelitkowskiej" trasie?
why not. zostaw kontakt na siebie.
wieczorami to nie, ale po południami, około 15-16 z chęcią z kimś pojeżdżę. wyruszam z ulicy kilińskiego w stronę brzeźna (tam gdzie jste biedronka koło tramwaju, i tamtędy do sopotu i spowrotem.
ktoś chętny?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja się chętnie przylączę. Od drugiego weekendu majowego będę szczęsliwą posiadaczką rolek. Chętenie też skorzystam juz na miejscu z instrukcji jak jeździć poprawnie.Wieczorami czemu nie?
zaczynamy jeżdzic z koleżanka na tej trasie...możemy się połaczyc,pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaznaczam,że to nasze poczatki...moze być z nami śmiesznie:)
oto i kontakt: gg164597
Kontakt do mnie (-pp) gg164597
hej.ja tez z checia bym chodzila z wami.nadal aktualne?jesli tak prosze o kontakt
hej...moja propozycja nadal aktualna...moje GG 6008379.Pozdrawiam:)
Alicja,napisz:)
hej!
Ja się chętnie dołączę - zadzwońcie do mnie 606-509-237, bo rzadko jestem dostępna na gg.
ja też tamtędy jeżdżę - z słuchawkami w uszach - a w nich pozytywne wibracje - reggae :D ale mogę w zasadzie dołączyć :P

ps. hmm a co sądzicie o grupce "panczenistów" jeżdżących (Jelitkowo-Brzeźno) mega szybko w grupie ok. 5 osób? trasa jest dla wszystkich - więc mogli by bardziej zwracać uwagę na całą resztę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej :)

startujemy jutro o 18 z Pierzastą z wejścia przy Horyzontach. Zapraszamy, jeśli ktoś ma ochotę ;)
Mam nadzieję, że Pierzasta się nie obrazi za tego posta ;)
do góry