Widok
logopeda na NFZ
Dziewczyny, bylam za porada ze skierowaniem do logopedy na Tysiaclecia,ale tam jest logopeda dla mlodszych dzieci niz 3-latek.Pani z wielka laska go niby zarejestrowala,ale dopiero pod koniec lutego,mowiac czemu tak pozno, ze tam od 4 miesiecy dzieci chodza.Tlumacze jej , ze mlody mowi,ale niewyraznie i sporo przekreca.Ale wyczulam, ze to chyba nie miejsce dla nas.Moze ktos zna jeszcze inne miejsce w okolicach zasp,przymorza czy centrum gdanska gdzie mozna sie zapisac do logopedy na nFZ.
Ja z córką (5 lat) byłam u logopedy w przychodni na morenie (nazwiska pani doktor nie pamiętam, ale jest tam chyba tylko jedna:)) Zdiagnozowała moje dziecko, powiedziała jakie są możliwości. U nas na jednej wizycie się skończyło bo córka akurat zaczynała zerówkę, a tam również opieka logopedyczna zapewniona (więc nie chciałam wozić córki z jasienia na morene do logopedy)
Pani doktor bardzo sympatyczna z podejściem do dzieci.
Przed wizytą zastanawiałam się jak ona zdiagnozuje wade wymowy u mojej córki bo ta jest bardzo nieśmiała w stosunku do obcych, ale nie było z tym najmniejszego problemu- nawet nie wiem jak ona to zrobiła:D
Szczerze polecam.
Skierowanie potrzebne, my poprosiliśmy naszą pediatrę.
Pani doktor bardzo sympatyczna z podejściem do dzieci.
Przed wizytą zastanawiałam się jak ona zdiagnozuje wade wymowy u mojej córki bo ta jest bardzo nieśmiała w stosunku do obcych, ale nie było z tym najmniejszego problemu- nawet nie wiem jak ona to zrobiła:D
Szczerze polecam.
Skierowanie potrzebne, my poprosiliśmy naszą pediatrę.
Znalazłam coś takiego w ogłoszeniach:
Logopeda - bezpłatnie
dane kontaktowe:
Terapia_Gdańsk
E-mail: terapia.gdansk@gmail.com
Miasto: Gdańsk
Tel./fax: 509218182
5 marca jest dniem bezpłatnych diagnoz logopedycznych.
Z tej okazji nasi logopedzi bezpłatnie zdiagnozują problemy wymowy Waszych pociech.
W naszej placówce akcja trwa trzy dni - przez trzy dni terapeuci dojeżdżają do małych pacjentów!
Czekamy na Państwa zgłoszenie!
Terapia Gdańsk - Zespół Logopedów i Pedagogów
terapia.gdansk@gmail.com
Co o tym myślicie? Ja sprawdzę, bo i tak muszę się wybrać z córcią i w końcu zacząć ćwiczyć. U mnie przygody z logopedami NFZ kończyły się szybko i tak jakoś z niesmakiem. Zbyt długo się czeka, zajęcia szybko, szybko i miałam wrażenie, ze "na odwal". Pewnie przyjdzie mi w końcu zapłacić, żeby coś sensownego z tego wyszlo, ehhh
Logopeda - bezpłatnie
dane kontaktowe:
Terapia_Gdańsk
E-mail: terapia.gdansk@gmail.com
Miasto: Gdańsk
Tel./fax: 509218182
5 marca jest dniem bezpłatnych diagnoz logopedycznych.
Z tej okazji nasi logopedzi bezpłatnie zdiagnozują problemy wymowy Waszych pociech.
W naszej placówce akcja trwa trzy dni - przez trzy dni terapeuci dojeżdżają do małych pacjentów!
Czekamy na Państwa zgłoszenie!
Terapia Gdańsk - Zespół Logopedów i Pedagogów
terapia.gdansk@gmail.com
Co o tym myślicie? Ja sprawdzę, bo i tak muszę się wybrać z córcią i w końcu zacząć ćwiczyć. U mnie przygody z logopedami NFZ kończyły się szybko i tak jakoś z niesmakiem. Zbyt długo się czeka, zajęcia szybko, szybko i miałam wrażenie, ze "na odwal". Pewnie przyjdzie mi w końcu zapłacić, żeby coś sensownego z tego wyszlo, ehhh
Magda - tu masz nazwiska :) http://www.nzozbrzezno.home.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=26 są 3 Panie :] my chodzimy do Pani Oli i Młody bardzo Ją lubi :] dzisiaj jechaliśmy do Brzeźna w innej sprawie, to i tak chciał iść do Pani Oli ;) zajęcia mamy raczej 1 raz w tygodniu, chociaż chyba 2 razy byliśmy po 2 razy w tygodniu - specjalnie przyjeżdżamy z działki(gdzie spędzamy całe lato) ;) i od początku lipca patrząc - jest już bardzo duża różnica w wymowie :]
Gabryś ma różne problemy - za szybko i za dużo na raz chciał mówić, więc "faflunił" i nie można Go było zrozumieć ;) poza tym wtrąca literki w słowa, nie mówi "r" - Pani Ola nie skupiła się na jednym problemie tylko podeszła do sprawy całościowo :]
Nie wiem jak pozostałe Panie :) My jesteśmy zadowoleni z Pani Oli :)
Młody był Jej pierwszym pacjentem, w pierwszym dniu pracy ;)
Teraz Pani Ola będzie miała urlop i będzie dopiero w drugim tygodniu września? Czy jakoś tak :]
Gabryś ma różne problemy - za szybko i za dużo na raz chciał mówić, więc "faflunił" i nie można Go było zrozumieć ;) poza tym wtrąca literki w słowa, nie mówi "r" - Pani Ola nie skupiła się na jednym problemie tylko podeszła do sprawy całościowo :]
Nie wiem jak pozostałe Panie :) My jesteśmy zadowoleni z Pani Oli :)
Młody był Jej pierwszym pacjentem, w pierwszym dniu pracy ;)
Teraz Pani Ola będzie miała urlop i będzie dopiero w drugim tygodniu września? Czy jakoś tak :]