Widok

ludzie listy piszą

Zamiast wpisywać rozpaczliwe skargi ( do kogo?) na dziury w drodze, które nas odcinają od świata, proponuję "zalać" Pana WÓjta, bez złośliwości, pocztą e-mailową. Adres: ug@szemud.pl
Proponowonay tekst: Zapraszam Pana Wójta na przejażczkę, może samochodem własnym, po ul.....( tu wpisać nazwę)
imię i nazwisko ( żadnej anonimowości!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale czy wojt ma wlasny samochod. biedny przeciez chlop bidula jest i trzeba go wszedzie wozic. napewno i tym razem przyjedzie sluzbowym albo pozyczy od policji - rower
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
proponuje panu Wójtowi krótką przejażczkę tylko z ul Cejnowy załuszmy od sołtysa do szkoły i spowrotem odległośc 2Xokoło 300metrów,nie samochodem tylko wózkiem inwalickim .
Dla postawnego gścia to chyba nie problem ?
co innego dla osoby wykluczonej spolecznie dzięki jakośći drogi !!
zapraszam urzycze pojazdu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
weź słownik ortograficzny i nie rób tyle błędów...nieuku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja twój tekst co miał, wnieść do dyskusji o drogach. Słownikami je wyłożyć aby ulżyć osobie niepełnosprawnej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A dodam jeszcze że, zrozumiałem tekst przedmówcy. Twoich intencji ja niestety nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zamiast wpisywać na forum, swoje uwagi napiszcie, czyi ktoś z was napisał e-mail do wójta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Listy wysłane drogą mailową nie mają żadnej mocy urzędowej, nie spodziewałbym się nawet że ktokolwiek do skrzynki zagląda.
Według mnie, większe znaczenie mają telefony z informacją o złym stanie drogi i listy pocztowe, które trudniej zignorować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JAKIE TELEFONY ? URZĘDNIK JEDNYM UCHEM JE WPUSZCZA A DRUGIM WYPUSZCZA. TYLKO PISMA POLECONYM KTÓRE RÓWNIEŻ NALEŻY OPATRZYĆ ZAPISKIEM DO WIADOMOŚCI URZĄD MARSZAŁKOWSKI I TAM JE WYSŁAĆ. PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ UZBIERA SIĘ TEGO POKAŹNA LICZBA I BĘDZIE Z CZYM STRATOWAĆ DO tvn ALBO OSÓB DECYZYJNYCH W POMORSKIM. DLACZEGO NIE DO POWIATU? BO TAM SĄ RODZINKI I KOLESIE LOKALNI. SPRAWA BĘDZIE SIE WAŁKOWA OD KAJFASZA DO JUDASZA.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Grzybiarze-klatwa ignorancji (11 odpowiedzi)

Moje cztery spotkania z grzybiarzami na prywatnej posesji i ciekawe scenariusze. - Pani na...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

do góry