Widok

lumpek na brzeznie

znacie dobry i w miare tani lumpek na brzeznie? chodzi mi o ubranie dla mnie (luzki i swetry) i dla malego...wiem ze jest ich duzo (naliczylam poki co 3) ale z malym to ciezko wejsc do kazdego w ciemno i ogladac ;/...no i w miare tani zeby byl...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
noooo! się zmieniło :)
w środę wg nowych zasad jest obniżka 50% - ale jakby ktoś nie wiedział to środa środzie nierówna .. bo przecież w tym tygodniu poniedziałek był dniem świątecznym więc "środa" (03.04.2013r.) okazała się "wtorkiem" i przecena była - ale 30%.
Uważam, że to dość dziwne tłumaczenie.
Nie wspomnę, że panie, które odwiedziły sklep były nieco zdziwione i najogólniej ujmując - wkurzone.
Ale najlepsza była cena butów Clarks - sandałki (widać ślady używania) - 86 PLN!!! To już przesada.
Niech osoba wyceniająca zejdzie trochę na ziemię.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
86zł za używane śmierdzące sandały?
Nie kumam tych ludzi co kupują używane śmierdzące lumpeksowe buty i jeszcze za taką cenę.
Pewnie bo "firmowe".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idąc tym tokiem rozumowania to dziś mamy piątek (ich czwartek) czyli nowa dostawa towaru?? Pójdę sprawdzić, bo mieszkam obok.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie, a prawda jest taka, że ten sklep wcale nie potrzebuje zmian personalnych, czy wizualnych, tylko lepszego towaru, który kiedyś jeszcze można było tam spotkać, teraz to rzadkość. cokolwiek by właściciel nie wymyślał, sprzedaż dalej mu będzie siadać jak towar mizerny i drogi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
he to ja widziałam lepszą cenę : koc z ikea za 20 a cena nowego 9,99
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapach jest istotny ! jesli pachnie stechlizna lub czymś w tym rodzaju to zapewne ubrznia nie były odpowiednio przechowywane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na przymorzu to samo :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1