Widok

Hemoron-stosował ktoś tą metodę na hemoroidy???

Hemoron-stosował ktoś tą metodę na hemoroidy??? Mam II stopień tego paskudztwa i zastanawiam się nad tą metodą, ponoć najmniej inwazyjną i bardzo skuteczną. Ktoś z Was poddał sie temu zabiegowi? Czy są efekty uboczne, miałyście takie? Proszę o podzielcie sie swoim doświadczeniem.

Z góry dziękuje:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

U kogo e Gorzowie Wlkp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W przypadku dolegliwości z hemoroidami, polecam konsultację z proktologiem z przychodni ProctoMed. Przyjmuje tam świetny i kompetentny specjalista. Bardzo mi pomógł.

Ja polecałabym Procto-Zac Memethol Barrier Spray. Jeśli chodzi o wszelkie problemy to tylko to mi pomogło.

Polecam Wam tą stronę  https://stophemoroidom.pl
Tutaj na pewno znajdziecie informację na temat tego jak można skutecznie poradzić sobie z problemem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy można podać u jakiego lekarza?

gdzie wy wykonywaliście zbieg metoda gumkowania, chyba u jakiegoś kto nie ma pojecia, ja robiłem dwa razy ( drógi raz po trzech tygodniach a mialem cztery tak zwane spoloty III stopnia) i kompletnie nic nieodczuwalem i nic nieodczuwam a hemoroidow się pozbyłem. Lekarz, ktory mi robił powiedzial, że nie powinny odrastać.Tą metodę polecam nic kompletnie nie boli Robilem to w Gorzowie WLKP.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jak po tej operacji? Byłaś?

A napisz jak dziś z problemem?
Jak to zabieg byl platnybczy nie niecdales w lape
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maść na hemoroidy - http://hespac.com/hemorpl.htm vyhla som sa operácii a hemoroidov sa zbavila úplne.
Dokładnie tez polecam sklerterapie, koszt 500-800zł- wszystko na jednej wizycie -kilka zastrzykow cienka igłą ,przed zabiegiem lewatywa i dieta plynna i tyle,potem wskazane do 7 dni odpoczynku-lekarz daje zwolnienie z pracy, skutecznosc 90% ,im pozniej pojdziecie tym gorzej ,do 2 stopnia skleroterapia jest idealna potem tylko skalpel a to juz boli bardziej po zabiegu. z lekow polecam tabletki cyklo3fort
Przy drugim stopniu, czyli jak te hemoroidy trzeba manualnie wprowadzać z powrotem to może być i dobry pomysł. Przy pierwszym stopniu raczej nie. W ogóle najlepiej spróbować najpierw domowymi sposobami, nasiadówkami z kory, naparami z procto vitale, maściami, a potem ewnetualnie na to, bo to jakby nie patrzeć trochę kosztuje. Jeden zabieg 500 złotych, a w serii trzeba wykonać co najmniej 4

Gdzie miałaś robione gumkowanie? Tez jestem z Rzeszowa, zabieg milam robiony ok. 2 mce temu i do dziś odczuwam skutki :( przez dwa miesiące lekarz mnie zbywał mówiąc ze tak musi być, a teraz jest okres ciężko dostać się do kogokolwiek.

W Rzeszowie nie ma metody hemoron, nie piernicz glupot
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie stosowałem, ale patrząc na skuteczność to myślę, że warto rozważyć sztyft chłodzący https://www.kriomed.info , który łagodzi wszelkie nieprzyjemne dolegliwości typu swędzenie oraz ból. Produkt nie wywołuje reakcji alergicznych i żadnych innych niekorzystnych skutków podczas stosowania.

U mnie problemy rozwiązało Goko - pomocy nie mieliśmy z żadnego innego źródła, była ona zerowa. Tzn. pojawiły się sugestie, propozycje rozwiązań, ale nie wynikały z nich żadne korzyści i głównie w tym tkwił problem. U nas jest już całkiem normalnie.
Witam , a mogła by Pani podać jaki hamamelis Virginia 5Ch czy 9Ch , który jest lepszy.Pozdrawiam
Ja też, a jak dlugo trwał ból?

Ja mialam robione w Rzeszowie 2 tyg.temu. owszem zabieg nie bolał ale przez kolejne 2 nice nie spałam, co dzień biorę leki przeciwbolowe, na nic czopki i bardzo boli, teraz jakby cos wypadalo i nie wiem czy tak ma być czy coś poszło nie tak. Nie mam mizliwosci do lekarza bo mam 100km i w prywatnym gabinecie, czekac trzeba ok 3 tyg. Czy czujecie tą gumkę przy wypadaniu? W Rzeszowie pryw.wizyta i zabieg 600zł!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przepraszam probiotyk Procotolact -M-odbudowuje florę dobrych bakterii w okolicach pupy, nawet proktolog mi to przepisał, 1 opakowanie ma 10 saszetek.

Inne tematy z forum Zdrowie

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry