Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jany - ocena nowy temat Polecam !! Robiony klasyczny 30sto letni Mercedes, słabo wyglądał, bardzo....
~Jany
1

ostatnia odp. 12 minut temu

dodano: 21 lipca 2025

Dorota - ocena nowy temat Otrzymalismy wspaniale wsparcie od Pani Aleksandry podczas calego naszego...
~Dorota
-

ostatnia odp. 52 minuty temu

Moni - ocena nowy temat Wspaniałe wypieki, receptury dopracowane do perfekcji. Smaczne i zdrowe...
~Moni
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

Jakub - ocena nowy temat Najlepszy Notariusz w Gdańsku konkretna miła pomocna dziękuję za pomoc...
~Jakub
-

Aleksander - ocena nowy temat Bezpiecznie, profesjonalnie. Kurs owd SSI robiliśmy we dwoje z moją 13- o...
~Aleksander
-

Wojciech - ocena nowy temat Pewnie wiele osób było w Muz II Wojny Światowej, wiele osób widziało wystawę...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

Oliwia - ocena nowy temat Bardzo smaczna wloska pizza, duży wybór w pizzach, dzieki czemu każdy...
~Oliwia
-

Karol - ocena nowy temat Bardzo dobra szkoła, instruktorzy którzy uczą dobrych nawyków na drodze,...
~Karol
-

Mirek - ocena nowy temat Uważam, że świetne miejsce. Personel bardzo miły i uśmiechnięty, trochę długi...
~Mirek
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Wojtek - ocena nowy temat Jak ubezpieczenie to tylko na morenie, świetna obsługa i korzystne ceny,...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Tomasz - ocena nowy temat Solidna firma. Mają duży wybór piecy z montażem. U mnie montowali piec na...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Agata - ocena nowy temat Z całego serca polecam tę szkołę jazdy! Pan Łukasz to instruktor z ogromną...
~Agata
1

ostatnia odp. 7 godzin temu

dodano: 20 lipca 2025

Gosia - ocena nowy temat super podejscie do kursanta i ogrom cierpliwości
~Gosia
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

Andrzej - ocena nowy temat Czekałem ponad godzinę chciałem posmakować wychwalanej kiełbasy . Zamówiłem z...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

Gdańszczanin - ocena nowy temat Najlepszy klub w Trójmieście bez małolatów i tałatajstwa. Dwie różne sceny z...
~Gdańszczanin
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

Renata - ocena nowy temat Bardzo sprawnie wykonana kampania marketingowa. Uzyskaliśmy dzięki niej wielu...
~Renata
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

Michal - ocena nowy temat Mamma Mia jakie pyszne
~Michal
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Magda - ocena nowy temat Dostaliśmy pokój pod parterem jak w piwnicy.Okno było ,ale nic nie było...
~Magda
-

Michał Marko - ocena nowy temat Profesjonalna i bardzo miła obsługa, instruktorzy tworzą atmosferę która...
~Michał Marko
-

oliwiczka@wp.pl - ocena nowy temat Jedzenie bardzo dobre ale na największa pochwałę i zasługę zasługuje obsługa...
~oliwiczka@wp.pl
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
397868

310466

wątków

do góry