Widok
Zwiększają erekcje i sprawiają, ze więcej krwi napływa do penisa. Powiększają się ciała jamiste.I potem powiększają się na stałe. Tak wiec o ile penis w spoczynku może być takiej samej wielkości jak przed powiększeniem penisa to erekcja jest większa. Potem nawet po zakończeniu kuracji erekcje są większe niż wcześniej i dlatego penis jak stoi to jest automatycznie większy. Tylko tak jak pisałem muszą być to dobre tabletki. Takie jak penilarge czy penis complete. I trzeba brać je regularnie przez dłuższy czas. Co najmniej przez 2-3 miesiące.
U nas w sprawach łóżkowych generalnie jest okey, tylko mój facet ma jakieś tam kompleksy na punkcie wielkości swojej męskości. Uważa, że powinien być większy. Osobiście uważam, że mógłby być trochę większy, ale bez przesady - można przecież nadrobić techniką. Oczywiście zapewniam go, że wszystko jest okey.
Aby Cię uświadomić powiem, że są dwa w miarę skuteczne sposoby na powiększenie penisa.
Pierwszy to przy pomocy zabiegu wykonywanego przez chirurga plastycznego bądź urologa. Ostrzykuje się penisa specjalną substancją. Przez co zyskuje dodatkowych kilka cm. Jest drogie, bo kosztuje około 5 tys zł.
Drugi sposób to tabletki które powodują szybszy rozrost komórek w ciałach jamistych. Takie środki jak chociażby Pnilarge. Możesz poczytać sobie o nich w sieci, masz tam dużo informacji na ten temat.
Pierwszy to przy pomocy zabiegu wykonywanego przez chirurga plastycznego bądź urologa. Ostrzykuje się penisa specjalną substancją. Przez co zyskuje dodatkowych kilka cm. Jest drogie, bo kosztuje około 5 tys zł.
Drugi sposób to tabletki które powodują szybszy rozrost komórek w ciałach jamistych. Takie środki jak chociażby Pnilarge. Możesz poczytać sobie o nich w sieci, masz tam dużo informacji na ten temat.
O matko nie proponuj dziewczynie operacji. Sama kiedyś widziałam jakis filmik jak to wygląda i bleee... Nie chciałabym nigdy aby mój facet się na to zdecydował.Jeszcze by sobie uszkodzil narząd i nie byłby w stanie nigdy tego ze mną robić :D Penilarge jest dobre. Moj brał. i penis się powiększył .
Swoją drogą to nie wiem czemu faceci mają takiego świra na punkcie wielkości. Wiekszego niż my na punkcie cycek.
Swoją drogą to nie wiem czemu faceci mają takiego świra na punkcie wielkości. Wiekszego niż my na punkcie cycek.
Jeśli nie masz zarostu w wieku 19 lat to nie licz na to,że będziesz miał zarost jak bedziesz miał 30 lat. Trochę może Ci tu i ówdzie podrosnąć jednak nie będzie to pewnie wiele. Co do powiekszenia penisa to masz szansę na toże penis wzrośnie. Na pewno jednak naturalnie nie porośnie kilka centymetrów. Zgadzam się z kolegą powyżej. Albo zaakceptuj stan rzeczy. Albo sprobuj powiekszyć penisa za pomocą wspomnianego penilarge ( najlepiej jest zaopatrzyć się w tabletki z zelem)
Penilarge nie daje efektów ubocznych. Nawet jest sporo opracowań i dyskusji na jego temat w sieci.
Nie należy do najtańszych, bo opakowanie 30 tabletek to przedział cenowy około 150 do 200 zł.
Ale z tego co wiem, to wysoka cena jest spowodowana tym, że zanim został dopuszczony do sprzedaży, to musiał przejść sporo testów.
Kuracja trwa 3 miesiace i w tym okresie przyrost długości dochodzi do 3-5cm.
Nie należy do najtańszych, bo opakowanie 30 tabletek to przedział cenowy około 150 do 200 zł.
Ale z tego co wiem, to wysoka cena jest spowodowana tym, że zanim został dopuszczony do sprzedaży, to musiał przejść sporo testów.
Kuracja trwa 3 miesiace i w tym okresie przyrost długości dochodzi do 3-5cm.
ja znalazłem coś ciekawego zresztą ktoś już o tym pisał wcześniej. te tabletki Maxorman. Brałem już różne zachwalane ale tak na prawdę tylko po nich członek mi sie powiększył. Nie napiszę o ile bo się zgapiłem i nie zmierzyłem przed kuracją ale na moje oko ponad 2 cm wiecęj będzie. Ogólnie rewelacja. Jeszcze jedno. Żeby to lepiej zadziałało trzeba podczas tej kuracji 3 miesięcznej dbać o to żeby przynajmniej raz dziennie postawić na jakieś 5min do pionu żeby się dobrze ciała jamiste napompowały. Ja to zawsze przed spaniem robiłem.
Jak na kazdym temacie o powiekszaniu penisa tak tutaj jest masa różnych informacji o ćwiczeniach. A tak naprawdę to te ćwiczenai są g warte.... Jeśli chodzi o mnie to zmarnowałem na nie masę czasu a efektów nie było. Trochę poprawiło sie po pompce ale nie na tyle ile ta pompka kosztowała. Jak na razie to jedyny efekt dały mi tabletki Penilarge, w połączeniiu z zelem. Penis się powiekszył. Wprawdzie głównie w obwodzie niż w długości ale przynajmniej efekt jest. Były drogie ale nie załuję. Mam t7ylko nadzieję,że efekt będzie trwały i że penis nie wróci do poprzedniej wielkósci.
No tak jak już pisałem bardzo dobrze. Kosztuje nie tak tanio ale miałem porównanie do innych tak wiec cena nie jest taka wysoka jeśli weźmie się pod uwagę działanie ( no na pewno bedzie to tańsze niż jakieś zabiegi z kwasem hialuronowym i takie tam chirurgiczne powiekszania). Zresztą sprawdź sobie ceny w sieci. Kupisz i w sklepach i na allegro tak wiec możesz sobie sam porównać.
udało sie powiekszyć członka tymi maxorman. Wynik w spoczynku to długość plus 2,9cm obwód plus 1,2 cm załadowałem sobie podwójną kurację 3 miesięczna czyli 2 pigułki dziennie - 180 tabs + erekcja minimum 3 min dziennie jak zalecają, testosteron dostaje kopa to i tak musiałem onanizować co 3 dni. Członek sam staje w nocy często wtedy erekcja w dzień niekonieczna. Ocena 9 / 10 chyba najlepsze
Jak to nie może powiekszyć penisa jak może. Było już wiele tematów na ten temat Tak wiec odpowiadam.Można powiekszyć:
wstrzyknięciami kwasu hialuronowego
tabletkami ( penilarge albo penis complete - masz tutaj spory wybór chociaz z opinii i poniekąd z własnego doświadczenia polecam kupować te droższe).
wstrzyknięciami kwasu hialuronowego
tabletkami ( penilarge albo penis complete - masz tutaj spory wybór chociaz z opinii i poniekąd z własnego doświadczenia polecam kupować te droższe).