Widok

gdzie szukać pracy?

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Hej, przeprowadzam się w lutym do Gdańska, podpowiedzcie gdzie szukać pracy, w sensie ogłoszeń o prace? Jakieś miejscowe portale, gazety, poza trójmiasto.pl oczywiście:-) Potrzebuje szybko coś znaleźć, pomóżcie..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ręce do pracy są potrzebne tylko trzeba wykorzystywać okazje jakie wpadną nam pod nogi ;) , przeczytałam parę miesięcy temu że w jysku masowo zartrudniają i o razu praktycznie znalazłam pracę po złożeniu cv https://bydgoszcz24.pl/pl/630_lifestyle/20816_praca_w_jysk_w_centrum_obslugi_klienta_jakie_obowi_zki_i_wymagania_opinie.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak konkretnie, proszę powiedzieć do kiedy można aplikować na studia pierwszego stopnia na WSB?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam! Roma, na studiach I stopnia będziesz mogła skorzystać ze stypendiów dla: ambitnych i pracowitych, sportowców, studentów w trudnej sytuacji materialnej, osób niepełnosprawnych oraz ciekawych świata. Program VIS Very Important Student. To program, który został przygotowany z myślą o kandydatach na studia I stopnia, którzy mogą pochwalić się świadectwem ukończenia szkoły średniej z wyróżnieniem. Do Programu VIS mogą również dołączyć studenci WSB, których wyniki w nauce są wyróżniające. Jeśli w pierwszym semestrze uzyskasz wysoką średnią ocen, w następnym semestrze masz szansę studiować za darmo (wysokość wymaganej średniej jest ustalana w każdym roku akademickim przez Dziekana). O szczegóły programu pytaj w Biurze Rekrutacji.

Pozdrawiam, Renata Mazur
Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Śmieszne to jest :) Żałosna reklama.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może jestem zachłanna , ale powiedz mi czy na Waszej uczelni można załapać sie na stypendium . Jeśli tak to jakie?

Witam! Roma, zajęcia na studiach niestacjonarnych odbywają się w weekendy (średnio 2 zjazdy na miesiąc).

Pozdrawiam, Renata Mazur

takich stron z ogloszeniami o pracę jest dużo,ale ja mam dobre doświadczenia z pointr.pl choć nie ukrywam, że na olx gumtree czy lento też można szukać, bo są,ale to właśnie na pointr.pl znalazlam pracę i pracuję w niej już pół roku ;)

Coraz bardziej podoba mi sie wasza uczelnia. powiedz jeszcze ( niestacjonarne) to w jakim czasie wykłady odbywają sie?

Dziwi mnie więc, że kiedy pełno jest ogłoszeń do pracy w Biedronkach i Żabkach, nie ma dla Pana miejsca... Niech w takim razie przedstawiciele sklepów nie twierdzą, że nie ma rąk do pracy, jeśli nie chcą przyjąć osoby z chęciami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziekuję za rady. Chodziłem już po najbliższych sklepach i pytałem się o jakąkolwiek pracę. Bez skutku. Z rozmów mogłem jedynie wywnioskować iż dla takiego starca jak ja 62lata /bez emerytury i renty/ nie ma żadnej pracy. Zostaje jedynie tylko grzebanie po śmietnikach i zbieranie puszek po piwie. Gdybym mówił po ukraińsku, to może bym miał jakąś szansę na pracę, a ja niestety znam b.dobrze jedynie język angielski, który zupełnie jest nieprzydatny na rynku pracy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A praca w sklepach spożywczych? Sklepy są niemalże na każdym kroku, w wielu Biedronkach czy Lidlach wiecznie mają wakaty, więc może tutaj należy próbować... Jeśli w Pana okolicy, dzielnicy jest kilka/ kilkanaście sklepów, można popytać i przynajmniej jedna z tych kilku prób powinna dać spodziewany efekt.

Droga Teściowo. Łatwo pisać trudniej o efekty. Do restauracji Mc Donald udałem się osobiście kilka razy. Za każdym razem otrzymywałem odpowiedź iż teraz akurat nikogo nie potrzebują, może póżniej, zostawiałem swój kontakt, dzwoniłem i niestety żadnego efektu. Tak samo z Poczta Polską. Tam niestety można aplikować tylko przez internet. Wysłałem kilka aplikacji na różne stanowiska i niestety źadnej pozytywnej odpowiedzi.Zadnego zaproszenia na rozmowę kwlifikacyjną. Co można jeszcze zrobić żeby otrzymać pracę.Nie mam już żadnego pomysłu.

Witam! Balinda, promocja zniżkowa na studiach I stopnia w Wyższej Szkole Bankowej została przedłużona do 16 lipca. Nadal zatem możesz oszczędzić 600 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku oraz 85 zł (brak opłaty wpisowego). Zapraszam!

Pozdrawiam, Renata Mazur

Witam! Roma, studia I stopnia możesz podjąć zarówno w systemie stacjonarnym (dziennym) jak i niestacjonarnym (zaocznym).

Pozdrawiam, Renata Mazur

Na studia na WSB, to już niedługo bez matury będą przyjmowali. Tam się dostanie każdy, ale co z tego-kiedy kierunki od czapy. Tam wykładowcy starają się o utrzymanie etatu, edukacja studentów to sprawa drugorzędna. To chyba pierwsza uczelnia rekrutująca nawet w lutym. ale skoro braki w studentach (czytaj w kasie) to trzeba uzupełniać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To dobra wiadomość . Zapomniałam dopytać czy zaocznie lub weekendy można u Was studiować. Nie chciałabym zrezygnować z pracy.

Ech, znalazłam fajny kierunek na WSB, ale niestety nie załapałam się już na majową promocję. Jest szansa jeszcze na jakąś zniżkę?

Witam! Roma promocja zniżkowa dotyczy wszystkie osoby, które podejmą u Nas studia I stopnia. Wiek nie ma tu znaczenia. Zapraszam Cię do aplikacji na wybrany kierunek studiów.

Pozdrawiam, Renata Mazur

onlieekspertwsb
2019-05-27 17:44:16
Witam! Lola, studia niestacjonarne I stopnia możesz podjąć w regionie w WSB w Gdańsku oraz Gdyni. Zapraszam Cię z tego miejsca na naszą stronę wsb.pl/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci gdzie znajdziesz pełen wykaz kierunków oraz specjalności. Poznasz tu także warunki rekrutacji. Pamiętaj, że zapisując się na takie studia do 30 maja możesz zaoszczędzić aż 600 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku. Nie jest pobierana także opłata wpisowego. Zapraszam!

Pozdrawiam, Renata Mazur
Ja pracę mam i to całkiem dobrą , niestety mam również sugestię od szefowej na temat podnoszenia kwalifikacji. Niestety maturę zdałam 10 lat temu. Mam pytanie , czy promocja dotyczyłaby również mnie gdybym zdecydowała sie na studia u Was?

net
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią odnośnie Toba.
Tob tak szuka pracy jak ja się odchudzam.
Mc Donald i Poczta Polska biorą wszystkich jak leci.

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry