Widok

gdzie szukać pracy?

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Hej, przeprowadzam się w lutym do Gdańska, podpowiedzcie gdzie szukać pracy, w sensie ogłoszeń o prace? Jakieś miejscowe portale, gazety, poza trójmiasto.pl oczywiście:-) Potrzebuje szybko coś znaleźć, pomóżcie..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Na spokojnie działajcie z EuroKadra, w sensie idźcie się zgłosić, mają placówkę w Sopocie. To jest taki etap, w którym każdy dostaje zatrudnienie i to bez żadnych wyjątków. Trudno przewidzieć, jak dalej będzie tutaj wyglądać sytuacja, ale potencjał do szukania nowej pracy i zmienienia miejsca zatrudnienia, zdecydowanie jest widoczny. Nie wiadomo kiedy po raz kolejny pojawią się takie okazje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda. Bliska nam osoba właśnie przez agencję dostała pracę po wielu latach bezrobocia. A w tym przypadku nawet ona sądziła, że czeka ją bezrobocie do końca życia. Warto wypowiadać się o czymś, o czym ma się pewne pojęcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie obrażaj ludzi. Robisz przytyk do innych, a sam klikasz (prawdopodobnie) ze smartfona i nie chce Ci się używać wielkich liter i znaków diakrytycznych oraz interpunkcji. Daruj sobie uszczypliwości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bzdura!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Sopocie macie agencję pracy EuroKadra. Pójdziesz dzisiaj, to pewnie od poniedziałku znajdą wam zatrudnienie. Piszę całkowicie poważnie. Akurat dobrych miejscówek z pracą na fajnych warunkach jest teraz naprawdę wiele. Pod tym względem zaszły zmiany. Chcesz pracować, to pracujesz. Kwestia taka, jakie masz oczekiwania odnośnie do stanowiska pracy i nie tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gazety nie - często ogłoszenia są dawno nieaktualne. Ja bym postawiła na znane portale z ogłoszeniami o pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracodawcom, a nie pracodawcą - liczba mnoga, komu czemu? ja też gratuluję wykształcenia i znajomości ojczystego języka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam szukanie ofert na portalach branżowych. Ja na przykład znalazłem pracę na https://www.tworzywa.pl/ jako specjalista ds. marketingu. Dużo ofert z całego kraju, więc warto śledzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja gratuluję znajomości polskiego. DO PODSTAWÓWKI Z TOBĄ GAMONIU!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dokładnie Ewa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja widzę z dłuższej perspektywy, że tu nie ma perspektyw. Można mieć wykształcenie i doświadczenie, a aplikacje odrzucają. Tu już nie ma czego szukać... Może Wrocław... :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja znalazłem pracę na http://www.FOODjobs.pl

POLECAM!

boze co za ludzie nawet pracy nie wie gdzie szukac sloik z puszczy -do tej pory zbieral maslanke i podbieral jajka kura
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dobre mam warunki w agencji Worksol jeśli chodzi o pośrednictwo pracy. Dyspozycyjna firma z dużymi możliwościami jeśli chodzi o pracowników. Szybcy, rzetelni. Na stronie http://worksol.pl jest ich wizytówka i dużo porad co do zatrudniania obcokrajowców w Polsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobrą ofertę mi zaproponowali w agencji Worksol ( worksol.pl). Cennik jest czytelny, wiadomo jaki jest zakres obsługi, czyli ile i za co dokładnie płacę. Od lat rekrutują pracowników zza granicy i trzeba im oddać, że robią to rzeczywiście szybko. Ostatnio pilnie potrzebowałem ludzi do nowego zakładu i nie było problemów, żeby taką brygadę zorganizować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czasami trzeba poczekać dwa miesiące aż ktoś zadzwoni. Ja cv dostosowywałam do ogłoszenia, na pierwszym miejscu wpisywałam to co było w wymaganiach w ogłoszeniu. No i najważniejsze to usiadłam i zastanowiłam się co chcę robić i w tym kierunku szukałam. Nie ma sensu wszędzie wysyłać cv.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sprawdze
Ja też korzystam ze strefy. Kedyś chodziłam na inwentaryzacje z nimi, a teraz szukam takiej bardziej stałej pracy i też widzę, że mają jakieś ogloszenia. Fajnie że jak pracujesz na zlecenie to kiedyś wysyłali umowy pocztą, a teraz można je podpisać normalnie na tej ich platformie.
Sprawdź na strefajob.pl ja tam znalazłam pracę dla siebie to może i ty coś znajdziesz:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry