Widok

magmed Gdynia, Kaprow 5

Zauwazylem, ostatnio czesto pojawiajace sie ogloszenie, ze ow firma poszukuje kierowcow konsultantow. Niewiele moge znalezc informacji na internecie na temat magmed czy ktos juz mial z nimi stycznosc? \\podzielcie sie uwagami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
MagMed Gdynia Kaprow 5 opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Potrzebują przedstawicieli-kierowców do prezentacji domowych sprzętu POWERMED
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeżdzisz po mieszkaniach sprzedajesz urządzenia "medyczne" do oczyszczania i nawilżania powietrza... byłem kiedyś u nich na rozmowie i na paru dniach szkolenia... takie naciąganie ludzi... kasa prowizyjna... swoje auto i jakaś minimalna liczba klientów do odwiedzania dziennie. najpierw mówią że masz poumawiane spotkania a potem mówią że masz zdobywać telefony do znajomych ludzi żeby dział call - center mógł ich atakować i próbować Cię umówić ....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Widze kolego że nie dales rady i teraz narzekasz. Ja pracuje w tej firmie i zarabiam. Stac mnie na dobre życie i prezenty dla narzeczonej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Przestan ściemniać. Napisalbys prawde jak to wyglada bo tez tam pracowalem. Nawet dlugo i jak będę miał chwilę czasu to opiszę jak to wygląda.. /Jak masz wogóle na imię? To sprawdze jakiś Ty zdolny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ekipa fajna, bez zadęcia akwizytorskiego ale atmosfera zaczyna się psuć, jest nerwowo, mamy już uciekanie w kłamstwa przed samymi sobą, współpracownikami, klientami bo towar nie sprzedaje zbyt dobrze.
Obecnie działanie w Powermed przypomina kiepski film o nałogowych graczach w ruletkę. Przepuszczają tacy pieniądze (tutaj na paliwo + tracąc czas) w nadziei że kiedyś się odegrają, czyt. coś się sprzeda raz czy drugi. Taką wiarę podtrzymują ci wyżej zapewnieniami że sprzedaż zależy li tylko od starań sprzedawcy.
:)
Jest śmiesznie, jeśli kogoś stać na niepracowanie i jeżdżenie ze sprzętem bez zarobku, za to z nakładami własnymi
i tragicznie, jeśli kogoś nie stać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak pracowałeś długo to czemu już nie pracujesz? Ty też nie dałeś rady Innym się udaje i są zadowoleni bo zarabiają kasę Widzę kolego że umiesz tylko narzekać i zarażasz negatywami innych. A na imię mam Marek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
~zadowolony, a te prezenty dla narzeczonej to co to ma być ?? Pierścionek za marne 50-100 PLN ??! Ups ale późno. No nic muszę jechać do pracy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba żartujesz? To nie ta półka! Chłopak uwierzył że to się sprzedaje, dostał od święta zwrot paru złotych za paliwo, to kupił czekoladę z Biedronki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzisiaj wielka promocja w Biedrze: czekolada Magnetic za 1,39 PLN !!! Oby temu chłopakowi starczyło...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry