Widok

mamy lipcowo - sierpniowe 2017 (2)

Zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też czekam na wieści od Anixx, pewnie miała weekend cały w nerwach ale mam nadzieję, że specjalista ją dzisiaj nastawi pozytywnie.

Domikaj a Ty już masz chłopca jeśli dobrze pamiętam? :)

Zastanawiam się nad szpitalem Kliniczna ma któraś z was jakieś opinie ?

Jestem już po, kamień spadł mi z serca. Wszystkie parametry w normie, no i te nieszczęsne przepływy, które kosztowały mnie tyle stresu I łez, również . Nie ma mowy o żadnej hipotrofii :) Jestem bardzo szczęsliwa, ale i skołowana , bo teraz nie wiem czy to mój lekarz jest taki zapobiegliwy i ostrożny, czy podziałały leki, które mi przepisał czy to w końcu różnica sprzętu, nie wiem. Najważniejsze, że mojej córeczce ( najprawdopodobniej to dziewczynka ) nic nie zagraża :) Mam nadzieję, że dzisiaj czeka mnie spokojna noc, bo ostanie były straszne. Bardzo bym chciała, żeby już wszystko było w porządku, bo od początku ciąży trochę tych przejść miałam, to jednak było najgorsze, chyba nigdy wcześniej nie czułam takiego strachu i bezsilności, ale już ze mnie zeszło wszystko, teraz musi być już tylko dobrze :) Dziękuję dziewczyny, za każde dobre słowo .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anixxx bardzo się cieszę! :) :):)
Myślę, że to nie kwestia leków, pewnie tamten lekarz coś zobaczył i nie potrafił dobrze odczytać. A teraz masz opinię najlepszego specjalisty i całe szczęście! Życzę Ci spokoju, wyśpij się i zjedz coś smacznego. Myślę, że limit nerwów wyczerpałaś - teraz już tylko szczęśliwe oczekiwanie.
No i gratuluję dziewczynki :)

Anixx super gratuluję! ! Myślałysmy o Was przez cały weekend i niecierpliwie czekałyśmy na wiesci. Będzie juz wszystko dobrze, wyobrażam sobie jakiego miałaś stresa. Odpoczywaj teraz :-)

Anixx super wiesci. Bardzo sie ciesze. Mam nadzieje ze juz spokojnie odsypiasz poprzednie nocki.

Tak, mam już chłopca :)

Anixx całe szczescie, ze już dobrze. To często od sprzętu zależy. Nam rok temu na USG technik powiedział, ze nasze dziecko ma problem z nerką. Nasza pediatra wtedy od razu poradziła, żeby pójść prywatnie do lekarza z lepszym sprzętem niż w przychodni. I to były dobrze wydane pieniądze. Wszystko było ok :).

Cześć Dziewczyny, otrzymałam właśnie maila od "Mamo to ja", że mają jeszcze miejsca na warsztaty dla kobiet w ciąży na 21.03 w hotelu Scandic. Gdyby któraś z Was chciała się zarejestrować, to będę wdzięczna za podanie mi imienia i nazwiska oraz maila zanim się zarejestrujecie. Jeżeli komuś polecę te warsztaty, a potem zgłoszę go przed jego rejestracją, to dostanę na warsztatach dwie książki. Będę wdzięczna jeżeli któraś z Was przyczyni się do powiększenia mojej biblioteczki :) Dane oczywiście poproszę na priv. Oprócz tego, fajnie by było poznać się na żywo na tych warsztatach, więc zachęcam. Dobrej nocy.
image

widzę, że też w Gdyni będą dzień później. A jak poleciesz na Gdynię to też się liczy?

Niestety nie, chodzi konkretnie o te warsztaty w Gdańsku.
image

witajcie, mam na imię Marysia, 29 lat, z Gdańska, termin na 8 lipca:) pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie udało mi się zalogować,
witajcie, mam na imię Marysia, 29 lat, z Gdańska, termin na 8 lipca:) pozdrawiam

Ja też się wybieram na te warsztaty:)

Pszczoła a gdzie konkretnie te warsztaty? byłaś już? Warto? :)

Pszczoła teraz widzę, że napisałaś, że w Scandic :)
Kusi mnie bo jest kilka tematów, które mnie interesują - zwłaszcza przechowywanie krwi pępowinowej i szczepienia.

No i witam nowe forumki :)

Ja bylam na takich warsztatach w pierwszej ciazy, fajna sprawa:-) teraz tez bym poszla ale jeszcze pracuję. Zqstanawiam sie kiedy pojsc na zwolnienie. Duzo z Was pracuje? Moze uda nam sie kiedys spotkac na jakins spacerku, jak bedzie cieplo i jak duzo z nas bedzie na zwolnieniu:-)

Pszczoła, ja najprawdopodobniej pójdę ale tego dnia mam też dentystę z synkiem więc muszę zobaczyć czy uda mi się przełożyć. Dam znać jutro :)

Karola ja już jestem na zwolnieniu od początku roku. Nie planowałam tak szybko ale trafił mi się pewien incydent i Pani dr trochę postawiła mnie przed faktem dokonanym z tym zwolnieniem. Z resztą od początku mnie na nie namawiała. No i w sumie się cieszę. W pracy nie było z tym żadnego problemu a praca sama w sobie mocno stresująca więc może i dobrze się stało :)

Ja jestem na L4 prawie od początku ciąży. Dr kazała mi przed świętami odpocząć i w sumie teraz już nawet nie pyta czy chce zwolnienie tylko od razu wystawia. W sumie to nie narzekam mimo że większość czasu pracowałam w domu ale córa do przedszkola nie chodzi więc ciężko czasem było to pogodzić. Teraz przynajmniej poświęcam jej cały czas bo potem będzie musiała się mną dzielić ;-)
do góry