Odpowiadasz na:

Re: marchewkowe ciasto Agusi, pytanie

nigdy nie piekłam tego ciasta z termoobiegiem :)


ogólnie termoobiegu używam co najwyżej do podpieczenia ciasta (żeby np. miało ładny kolor z wierzchu) :]

... rozwiń

nigdy nie piekłam tego ciasta z termoobiegiem :)


ogólnie termoobiegu używam co najwyżej do podpieczenia ciasta (żeby np. miało ładny kolor z wierzchu) :]





polecam polewę z serka Philadelphia :)



opakowanie serka + 1 łyżka miękkiego masła - utrzeć razem na puszystą masę :) do tego dodać cukier puder(partiami) - w przepisie było 400g - ale to było za dużo jak dla mnie ;) daję jakieś 250-300g i do tego sok z połówki cytryny dla przełamania słodkości ;)

zobacz wątek
13 lat temu
AgusiaGda

Odpowiedź

Autor

Ogłoszenie
Polityka prywatności
do góry