Widok
masakra
Jeśli to jest gabinet trychologii w którym się leczy skórę głowy oraz włosy to nie powinno się wykonywać usług fryzjerskich np farbowania balejażu itp. albo jest się Trychologiem albo Fryzjerką.
Moja ocena
oferta: -
obsługa: -
jakość usług: -
czas oczekiwania: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
a co ma skóra głowy do farbowania? chyba jesteś osobą, która o trychologii usłyszała 5 minut temu... chodzę do pani Moniki, która polepszyła sytuację nie tylko moją, ale dziesiątek, setek osób... jest świetnym profesjonalistą, nie "naciągaczem" jak inne panie trycholog w okolicy. Trycholog musi być też fryzjerem, jak ma się zajmować skórą głowy, nie znając się na włosach? Chyba lepiej żeby farbę położyła Ci osoba kompetentna, która przy zabiegu myśli o Twoich włosach, o ich wyglądzie nie po wyjściu z salonu, ale po tygodniu/ miesiącu... komentarz napisała chyba konkurencja, bo aż ręce opadają!
Bzdury oprowiadasz
Od razu widać, że mamy do czynienia z zazdrosną i to w dodatku sfrustrowaną konkurencją!!! Nigdy nie widziałam by Pani Monika robiła komukolwiek farbę czy refleksy. Jest empatyczną profesjonalistką - po skończonym zabiegu układa fryzurę jeżeli klient wyrazi na to zgodę, co osobiście uważam za ogromny plus. Pani Monika nikomu się nie narzuca - widzi problem i rozumie pewnego rodzaju zażenowanie klienta. Jestem bardzo zadowolona, bo zostałam w końcu wysłuchana i zrozumiana .... czego nie mogę powiedzieć o wizytach u dermatologów, którzy bagatelizują problem wypadania włosów