Widok

mieszkania z Rot-Dom ul. Sasankowa

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
szukam opinii którzy zamieszkali w bloku nowym oddanym przez firme Rot-Dom przy ul. Sasankowej kupiłam mieszkanie w bloku obok który własnie jest wykańczany proszę o opinie i spostrzeżenia dziekuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ze 300
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Drodzy właściciele 52m ,ile średnio wynoszą opłaty dla 3 osobowej rodziny ?
Do osób, które twierdzą, iż Osiedle Sasankowe znajduje się na bagnach.

Proszę mi wytłumaczyć, jakim cudem na wzgórzach morenowych znajdowały się bagna ? To, że zbiera się woda jest dla mnie zrozumiałe, taki rodzaj gleby i po prostu powstaje problem z odprowadzeniem.

Czekam na wyjaśnienia zapewne bardziej wykształconych ode mnie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
sami macie możliwość stawiania pod nosem i nie spacerkujecie to i mądrujecie.
Witam
Czytam idiotyczne wymyślenia znak to znak czy zakaz zatrzymywania czy wjadzu to znak. Proszę pojechać do Gdańska i zaparkować na ulicy zobaczymy gdzie będzie pozostawione wtedy stało auto jak właściciel przyjdzie ze spaceru chyba na parkingu strzeżonym , wtedy będzie stało tam gdzie powinno. Parking jest pusty jak pisze ROBSON gdzie można postawić auto przy garażach ale poco tyle chodzić najlepiej zaparkować na KLATCE SCHODOWEJ wtedy może będzie OK.
Ludzie opanujcie się trochę wystarczy trochę się przejść DLA SPACERKU Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też mam dzieci i nie narzekam, ale Polak musi narzekać bo inaczej się nie da żyć he he.Pozdrawiam
To sobie tam stawiaj!!! Może w Pruszczu auto zostawię? W końcu to tylko 15 minut piechotka. Naprawdę ciężko czasem dojść z pod obwodnicy z małym dzieckiem, w ciąży i zakupami. Zawsze są inne wyjścia ale przecież nie o to chodzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
A parking przy garażach nadal pusty.Pozdrawiam
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
baby za kierownicą kompletne kołki hmm ....
pozdrawiam sąsiadka z sasankowej 18
Zgadzam się w 100 % co do problemów z parkowaniem. Dzierżawy bzdura totalna. Od niedawna idiotyczny pomysł dewelopera pewnie na wniosek mieszkańców wydzierżawionych miejsc parkingowych postawienie zakazu parkowania wzdłuż parkingów i powstał kolejny problem z parkowaniem. Zapraszam Pana Dewelopera żeby teraz stanął na parkingach i pilnował mieszkańców żeby parkowali na swoich terenach wydzierżawionych i nie będzie problemu z parkowaniem. Taki mądry deweloper a drogi nie potrafi dobrze wykonać "morze wody stoi na ulicy". Deweloper mądry jest tylko w idiotycznej gatce i "dobrych" radach jak to sobie mamy poradzić z problemami. Powinniśmy się wszyscy "wziąć" za tego "Naszego Kochanego Dewelopera".
Pozdrawiam mieszkańców Sasankowej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
Pozdro
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z racji posądzenia o powyższy wpis...Nie jest on mój, nasz... Mieliśmy zagrzybienie na ścianie ale spowodowane było ono raczej pracami naprawczymi i długim okresem schnięcia tynku, sama usterka była przez dewelopera naprawiona ekspresowo i solidnie i nigdy nie uważaliśmy że coś nam idzie od fundamentów Michale, bo tak jak mówisz mieszkamy na drugim piętrze. Samo zagrzybienie było tylko w górnym rogu wiec już w ogóle dziwną drogę by musiał przejść :) Zgodzę się co do parkingów ale wałkować ciągle ten sam temat to też nie ma sensu. Pozdrawiam wszystkich sąsiadów i bądźmy dla siebie bardziej życzliwi to wszystkim będzie się żyło dobrze :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
:):):)
Chłopie ogarnij się bo nie wiesz o czym piszesz, mieszkam na Sasankowej 10 lat i nic się złego nie dzieje.Rozumiem że już dawno powinno bagno mnie pochłonąć.Pozdrawiam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
"na pewno" piszemy rozdzielnie/osobno jak zwał tak zwał...jeśli już tak innych weryfikujemy
Mozecie sobie wszyscy pozakladac hodowle grzybow jadalnych.
Janek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18
Wszystkie bloki tego osiedla sa zbudowane na terenie bagiennym. Caly teren przy ulicy Sasankowej jest wedlug Planow Zagospodarowania Przestrzennego 2005 zielenia izolacyjna, nie powinno tutaj byc nic zbudowane. Po powodzi w 2001 teren ten zostal rowniez przeznaczony na zbiornik retencyjny. Potok zostal zasypany.
Przyjemnego mieszkania.
Janek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18
Z tego co wiem mieszkasz ma drugim pietrze wiec w jaki sposob od fundamentow idzie do Ciebie tem GRZYB? Chyba jednak przyczyna jest inna, sam sobie odppwiedz jaka.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
A wiec co do mieszkania.
Po pierwsze-Największy problem jest z parkingami, teraz jest jak cię mogę ponieważ nie wszyscy mieszkańcy nowo wybudowanego bloku się wprowadzili, potem będzie masakra. Największy błąd to podział parkingu na strefy parkowania. Część bloków wydzierżawiło sobie ZA DARMO od dewelopera parking i często są puste miejsca ale nie można zaparkować bo życzliwi sąsiedzi dzwonią na straż gminną i witamy się z mandatami. Gdyby nie podział nie byłoby problemu. Nowe bloki nie dostaną dzierżawy bo deweloper ,,w porę" zdał sobie sprawę co zrobił i teraz będzie wyglądać to tak, że Ci co mają dzierżawę mogą sobie stać i na swoim parkingu ale jak będzie wygodniej to i na tym gdzie oznaczeń nie ma. Natomiast mieszkańcy bez przydzielonych miejsc mają ograniczony wybór. Wystarczyłaby dobra wola mieszkańców ale po co, można robić sobie przecież pod górkę.
Po drugie- GRZYB!!! nie wiem jak u innych ale mieszkania narożne, ładnie od fundamentów (prawdopodobnie źle odizolowanych) idzie sobie grzyb. Wystarczy że spadnie trochę deszczu a w ogródkach jest bagno. Deweloper wymiguje sie niewietrzeniem mieszkań co jest bzdurą a powstałego grzyba zaleca uwaga...zetrzeć szmatką!!!
Po trzecie- zachowanie dewelopera daje wiele do życzenia, ale to już inna sprawa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 19
do góry