Widok

mieszkanie w Gdansku

Jasień Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam, jak dlugo czeka sie na mieszkanie komunalne w Gdansku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Całe życie i jeden dzień :) innymi słowy wieki. ....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

To zależy. Jeżeli rodzina jest normalna to nie doczekasz się w ogóle. Jeżeli natomiast jesteście pijącymi patusami, najlepiej jeżeli z ewentualnym partnerem żyjecie w konkubinacie (czyt. jesteś samotną matką) i bijecie dzieci, wtedy dostaniecie mieszkanko od ręki ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

A czemu pytasz Agnieszka? Chcesz się starać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wnioski o mieszkanie należało złożyć so końca grudnia 2017 by być na ewentualnej liście w marcu. Jeśli złożysz wniosek teraz to będziesz na liście w marcu 2019 w tym roku już nie. Pierwszeństwo mają osoby niepełnosprawne, rodzice z dziećmi niepelnosprawnymi, dzieci pow 18lat z domu dziecka.
Sama starałam się o takie M czekałam 5lat. Obecnie mieszkam na Starym mieście. Mieszkanie było wyremontowane. Gdyż z glosilam ze nie chce mieć możliwości wykupu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jak zlikwidować plamy na stole po gorącym kubku ? (106 odpowiedzi)

chyba zniszczyłam stół, na blacie zostały kółka po kubku, w którym był wrzątek. czy są jakieś...

Dieta warzywno-owocowa dr.Dąbrowskiej-ktoś stosuje? (30 odpowiedzi)

Dziewczyny,czy któraś z Was stosowała tę dietę,badz stosuje? Bardzo mnie zaciekawiła,chciałabym...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry