Widok
mniam mniam
Zamawiam obiadki. Porcje są na tyle duże, że ostatni filet z kurczaka z szynką zostawiłem sobie na drugi dzień.. a, że jestem pasibrzuchem to wiem co piszę :) Trzy suróweczki i ziemnieczki opiekane. Pychotka. Dostawa terminowa, bardzo miłe i indywidualne podejście do klienta.
Do Verony \"przeniosłem\" się z Tino po mega wpadce jaką zaliczyło Tino na ilości porcji...i żałuję tylko, że tak późno ich poznałem.
Tak czy owak bardzo polecam, szczególnie za miłą obsługę i zrozumienie klienta. Podoba mi się, ze oczekują od klienta opinii o potrawach. To znaczy, że nas szanują i starają się utrzymywać wysoki poziom. POLECAM Filecik z kurczaka z szynką i serem.
Do Verony \"przeniosłem\" się z Tino po mega wpadce jaką zaliczyło Tino na ilości porcji...i żałuję tylko, że tak późno ich poznałem.
Tak czy owak bardzo polecam, szczególnie za miłą obsługę i zrozumienie klienta. Podoba mi się, ze oczekują od klienta opinii o potrawach. To znaczy, że nas szanują i starają się utrzymywać wysoki poziom. POLECAM Filecik z kurczaka z szynką i serem.
Moja ocena
Pizzeria Verona
kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 6
jakość potraw: 5
czas realizacji: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6