Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marek - opinia wątek zamknięty Świetne zestawy obiadowe. Podwójne porcje mięsa, dużo (a nawet bardzo dużo)...
~Marek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 stycznia 2013

ja - opinia wątek zamknięty Obsługa niezbyt miła a jedzenie dobre polecam.
~ja
-

dodano: 23 listopada 2012

żaret nie pizza wątek zamknięty żart nie pizza to jest pizza to jest żart chyba. nigdy to koło pizzy nie...
~zjadacz pizzy
-

dodano: 14 września 2012

nie polecam wątek zamknięty Na wstępie - pan, który dostarczył pizzę, dziwacznie się podśmiechiwał pod...
~aaa
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 czerwca 2009

mały - opinia wątek zamknięty kiedyś zależało im na klientach a teraz nie bo na ulotce zamówienia przyjmują...
~mały
-

dodano: 4 lutego 2012

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam zamawiania jedzenia w tej pizzeri. Ciasto smakuje jak z pierwszej...
~Glon
2

dodano: 20 stycznia 2011

anonimowa - opinia wątek zamknięty Przyszłam do pizzeri verona zamówić pizze, babka była okropna, nie miła,...
~anonimowa
-

dodano: 17 stycznia 2012

Nie polecam wątek zamknięty Szczerze nie polecam, ciasto słabo wypieczone.
~Klient X
2

dodano: 1 stycznia 2010

Obrzydzenie wątek zamknięty Jadałem tam bardzo często , pizze , rollo , zapiekanki , kebaby itp . Od...
~Stały klient
-

dodano: 2 sierpnia 2011

Ja - opinia wątek zamknięty Jadałem w tej pizzerii od samego początku jej powstania nigdy nie narzekałem...
~Ja
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 grudnia 2010

brak dostawy wątek zamknięty zamowienie o kologodzin 18 40 pizza 30 cm odbiera koles przyjmuje zamowienie...
~Mirosław
1

dodano: 8 listopada 2010

Rewelacja wątek zamknięty Obok mojego bloku otworzyli nową pizzerię. Poszłam sprawdzić i... byłam mile...
~Agnieszka
1

dodano: 8 marca 2009

Super wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony. Jedzenie super, miła obsługa. Polecam
~tom-przymorze
-

dodano: 1 października 2010

Dobre, tanie i SZYBKIE! wątek zamknięty Naprawdę polecam pizzerie! Pizza jest naprawdę rewelacyjna, może troszeczkę...
~Lotencjusz
-

dodano: 6 września 2010

mniam mniam wątek zamknięty Zamawiam obiadki. Porcje są na tyle duże, że ostatni filet z kurczaka z...
~miki
-

dodano: 6 sierpnia 2010

polecam w 100% wątek zamknięty zamówiłam pizze do pracy, przyjechała w 25 minut, jedzenie pyszne!!!
~Ak_86
-

dodano: 14 czerwca 2010

Polecam wątek zamknięty Jedzenie wyśmienite - zarówno pizza (szczególnie przepadam za grubym...
~Kuba
-

dodano: 7 czerwca 2010

Szóstka z minusem. wątek zamknięty Miła,kompetentna obsługa telefoniczna.Smacznie,dodatków nie żałują.Kotlet,nie...
~Ola i Marek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 maja 2010

Przecietnie wątek zamknięty Smak calkiem dobry,ale mało. Ceny klasyczne, dowoz trwal baaardzo dlugo. Bez...
~raffbee
-

dodano: 30 kwietnia 2010

rewelacja!! wątek zamknięty Wspaniała pizza, na pysznym chrupiącym cieście z dużą ilością dodatków. Dania...
~Alutka
-

dodano: 12 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
34

27

wątków

do góry