Widok

MAMY Z PRUSZCZA GD 2011

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy są tutaj jakieś mamuśki z Pruszcza, które urodziły dzieciaczki w tym roku? Jeśli tak to chętnie poznam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam mamuśkę..
Ja z moja Amelka ostatnio zmieniłyśmy plac zabaw i zamiast na galczynskiego chodzimy na dąbrowskiego tam jest super nowy plac. Podoba mi się. Ja z mila chęcią się z Wami spotkam:)
Zwykle chodzimy na plac około południa a potem moja mała robi sobie drzemkę. Jeżeli możecie to możemy iść w poniedziałek na plac bo w sobotę i niedziele nie mogę.
~Mamuśka, ja jestem stara, ale jara:) hehehe:) a tak serio, to jestem 79r.
O mama_miłoszka widze że twój drugi skarb jest w podobnym wieku jak moja córcia.My chodzimy na ten plac zabaw w ciągu dnia i poważnie zero tam ludzi....nie wiem czy to ta pogoda czy po prostu ludzie w domkach nie wychodzą na plac zabaw???szkoda bo tak jakos smutno;(A ty w jakim jesteś wieku???jesli moge zapytać?
mam dwóch chłopaków (3l,8m i 13 miesięcy).
~Mamuśka, ja też chodzę na ten plac i rzeczywiście często jest pusty:) Moze kiedyś się spotkamy na nim:)
hej hej!!!!tak podglądam wątek i widze kogoś z omich rejonów więc postanowiłam dołączyć jeśli można;)Od niedawna mieszkam również na osiedlu wschód a w Pruszczu o urodzenia;)Jestem mamą z 2010 roku z sierpnia i mam córeczke a obecnie spodziewamy sie następnej babki za niecałe 3 miesiące.Często chodzimy na plac zabaw ten na Gałczyńskiego ale jakos ta pusto i zero ludzi...jakoś tak dziwnie...jakby wszyscy wymarli;(chetnie kogoś poznam z tych okolic i dołącze do wspólnych spacerów;)
ooo to bardzo bliziutko. Ja na Czarnieckiego. A w jakim wieku masz dzieci? Moja Amelka w grudniu kończy 2 latka i chciałam dowiedzieć się o dobrym przedszkolu.
Witaj Kasiula24 :) No Ba! Pewnie, że możesz do Nas dołączyć:)))
Ja też mieszkam na oś. Wschód (koło szkoły nr.4).
Hejka dziewczyny.

Czy mogę do Was dołączyć?
Jestem mama z 2009 roku. Mam córeczkę Amelkę i mieszkam na osiedlu wschód.

Fajnie było by kogoś poznać bo nikogo tu nie znam. Chodzimy codziennie na spacerki, niestety same.

Pozdrowionka.
mama mi łoszka, nam również było bardzo miło Was poznać. Na 100% będziemy się spotykać częściej, jesteśmy prawie sąsiadkami:) Dziś nawet planowałam do Ciebie podejść po przedszkolu, ale tak lało, że w końcu pojechałam z mężem samochodem po małego. A swoją drogą, jak będziesz wybierać się na zakupy do biedronki to koniecznie do mnie wpadnij! Twoje pociechy też są super, fajowe chłopaki ci rosną.
dam znac jak bedziemy szli:)
image
Ewa jak będziecie szli oglądać postępy budowy możecie wpaść do nas na plac zabaw przed blokiem :)
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
fajnie:) ja chciałam mieć parkę , ale mam dwóch chłopaków:)
Teraz bedzie synek:)
cześć Marlena33 :) No to gratulacje!!! A jakiej płci jest obywatel mieszkający (na razie) w Twoim brzuszku?
Witam. Jestem ze Straszyna wiec niedaleko Pruszcza. Mam 2 letnia corke no i za 2 tygodnie przybedzie nam znowu pociecha.
a jest jakas mamusia co mieszka blisko centrum :)
image
~mama, miło było Was poznać:) mam nadzieje, że częściej będziemy się spotykać:)
ps. Adriano jest cudny:)
odezwij się na priv:)
może być 11.30. a gdzie masz najbliżej?? przedszkole 4, szkoła, nauka jazdy? itp.
~mama - pytałaś się gdzie jest Faktoria - tj. jedziesz główną drogą powiedzmy od strony Gdańska ul. Grunwaldzką w stronę Tczewa, mijasz Urząd Miasta (po prawej stronie), jedziesz dalej, mijasz światła i kawałek dalej jest skręt w prawo, to nie skręcasz od razu, tylko w następny zakręt (nieutwardzona droga) tam jest pizzeria i jedziesz tą drogą wprost na parking Faktorii :)

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

budowa domu Różyny, Łęgowo (29 odpowiedzi)

Witam, Zastanawiam się nad budową domu w wyżej wymienionych lokalizacjach - cena działki...

Pierścionek zaręczynowy - gdzie i za ile...? (36 odpowiedzi)

Cześć, chciałbym w końcu przejść do konkretów i się zaręczyć, tylko kompletnie nie wiem jak do...

Oxygenium (5 odpowiedzi)

Lokalizacja, w której powstaje nowe osiedle Oxygenium sprzyja zarówno osobom pracującym w...

do góry