Widok
Witam mamuśkę..
Ja z moja Amelka ostatnio zmieniłyśmy plac zabaw i zamiast na galczynskiego chodzimy na dąbrowskiego tam jest super nowy plac. Podoba mi się. Ja z mila chęcią się z Wami spotkam:)
Zwykle chodzimy na plac około południa a potem moja mała robi sobie drzemkę. Jeżeli możecie to możemy iść w poniedziałek na plac bo w sobotę i niedziele nie mogę.
Ja z moja Amelka ostatnio zmieniłyśmy plac zabaw i zamiast na galczynskiego chodzimy na dąbrowskiego tam jest super nowy plac. Podoba mi się. Ja z mila chęcią się z Wami spotkam:)
Zwykle chodzimy na plac około południa a potem moja mała robi sobie drzemkę. Jeżeli możecie to możemy iść w poniedziałek na plac bo w sobotę i niedziele nie mogę.
O mama_miłoszka widze że twój drugi skarb jest w podobnym wieku jak moja córcia.My chodzimy na ten plac zabaw w ciągu dnia i poważnie zero tam ludzi....nie wiem czy to ta pogoda czy po prostu ludzie w domkach nie wychodzą na plac zabaw???szkoda bo tak jakos smutno;(A ty w jakim jesteś wieku???jesli moge zapytać?
hej hej!!!!tak podglądam wątek i widze kogoś z omich rejonów więc postanowiłam dołączyć jeśli można;)Od niedawna mieszkam również na osiedlu wschód a w Pruszczu o urodzenia;)Jestem mamą z 2010 roku z sierpnia i mam córeczke a obecnie spodziewamy sie następnej babki za niecałe 3 miesiące.Często chodzimy na plac zabaw ten na Gałczyńskiego ale jakos ta pusto i zero ludzi...jakoś tak dziwnie...jakby wszyscy wymarli;(chetnie kogoś poznam z tych okolic i dołącze do wspólnych spacerów;)
mama mi łoszka, nam również było bardzo miło Was poznać. Na 100% będziemy się spotykać częściej, jesteśmy prawie sąsiadkami:) Dziś nawet planowałam do Ciebie podejść po przedszkolu, ale tak lało, że w końcu pojechałam z mężem samochodem po małego. A swoją drogą, jak będziesz wybierać się na zakupy do biedronki to koniecznie do mnie wpadnij! Twoje pociechy też są super, fajowe chłopaki ci rosną.
~mama - pytałaś się gdzie jest Faktoria - tj. jedziesz główną drogą powiedzmy od strony Gdańska ul. Grunwaldzką w stronę Tczewa, mijasz Urząd Miasta (po prawej stronie), jedziesz dalej, mijasz światła i kawałek dalej jest skręt w prawo, to nie skręcasz od razu, tylko w następny zakręt (nieutwardzona droga) tam jest pizzeria i jedziesz tą drogą wprost na parking Faktorii :)