Widok

moja wybranka mnie nie zadowala, co robić ?

.... tak ten tekst, który teraz przeczytacie jest do was wszystkich, którzy zlecicie się by mi "pomóc" czyli ok czterdziestu osób udzielających się regularnie tutaj zwanych czasem GTW lub podobnie GRT ?.

Czy nie uważacie że forum trójmiasto.pl zrobiło się za "małe" że moglibyśmy wspólnie "podbić" , "odwiedzić" jakieś inne forum (społeczność) czy to innego miasta (ciekawe czy Lublin ma forum moglibyśmy odwiedzić pączka bez marmolady), organizacji (nie koniecznie mswia), czy jakiegoś zakonu męskiego bądź żeńskiego , porozmawiać o Erykach, może tam któraś z Dam znajdzie swego Adonisa ( a ja swoją zakonnicę ;P) , czy to nie lepsze niż znowu po raz kolejny zmierzać się z wyimaginowanymi problemami typu "moja żona nie chce się ze mną kochać" bądź "mąż ma konto na portalu randkowym" co sądzicie ? Wiem, spodziewaliście się moich zwierzeń łóżkowych , przepraszam że zawiodłem ;] jak ktoś nie może się powstrzymać i musi to może się wypowiedzieć na temat łóżkowy ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
dobrze to wszystko moja wina ...lepiej ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to ja jej rację przyznam i kończymy .....

Tak Jula masz rację nieuki powinny mieć prawo się mylić , a wszyscy powinni mieć wyłączoną autokorektę , a to dlatego że w innym przypadku zakłamujemy rzeczywistość. Prowadzi to do tego że wybranek okazuje się idiotą nie potrafiącym nauczyć się lub w przypadku gdy jest "chory" (ma zaburzenia) wykuć na pamięć ortografii, a analfabeta może zostać prezydentem zanim naród się zorientuje.

P.S.
Każdy z nas robi błędy, ale po to chyba istniejemy by z błędów wyciągać wnioski i umrzeć mądrzejsi niż się urodziliśmy ?
@jula
od poniedziałku zaczynasz urlop, ja też
pomyśl o przyjemniejszych rzeczach ;)

a forumowe potwory?.........hmmm.....kilkoro z nich poznałam i są bardzo sympatyczni ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może nie mam wymiarów 90x60x90 ale potworem to też nie jestem:P Bez przesady:D
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
@jula
popatrz ile osob probuje zalagodzic sytuacje, a ty caly czas swoje. najwidoczniej problemem nie jest to, ze ktos powinien tobie przyznac racje (jak przewiniesz troche w gore, to zobaczysz, ze to juz nastapilo), a to, ze to ty sama nie umiesz tego zrobic...
...tylko że ja cały czas się uśmiecham nie wiem więc dlaczego potwory się mnie czepiają ...myslę iż nie możecie przyznać mi racji i stąd atak ...
Jak zawsze;))) To taka już tradycja tutaj.
Ale poza tym jest fajnie;) I jak tylko się uśmiechniesz to zobaczysz, że my nie takie potwory;))
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niestety to Wy łapiecie mnie za słówka i się spinacie ja dalej lużna jestem cokolwiek bym nie napisała ,w pracy jestem urlop mam od przyszłego tygodnia i wtedy także będę plażować ,grać w piłkę a także grilować i zimne drinki pić .Wiem że forum to rządzi się własnymi prawami ale za bardzo odbiegliście od tematu.
póki co wymieniasz inne rzeczy w domu.
@ Wdr
Olaboga!
Dziękuję :))) Uśmiałam się bardzo :D
Podobno potrzeba matką wynalazku ale faktem jest, że nic natury nie przebije.
Coś tak czułam, że jesteś niesamowitym miłośnikiem łona
natury ;p
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@jula - wypij meliskę, włącz korektę, nie spinaj się tak, bo Ci przysłowiowa żyłka pęknie^_^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dziękuję letni_a, niegrzecznie byłoby się nie zrewanżować ;P

image
Niee, bo moja się nie popsuła :P Więc nie myślę o wymianie...
@ Julka luźna jestem
Po zestawieniu tego sformułowania z nickiem ~Wdr to miałam takie skojarzenie, że aż wstyd napisać jakie.
A chociaż się nie wstydzę to i tak nie napiszę ze względu na szacunek do tych bardziej pruderyjnych Forumowiczów. Choć jak mniemam to ich tu ze świecą szukać :p
Przepraszam, że odbiegłam od tematu ignorowania poprawnej pisowni w języku OJCZYSTYM na POLSKIM forum.
Kiedyś mi pewna Pani Profesor nakładała do głowy, że czytanie jest najskuteczniejszą formą nauki ortografii i błędy są przede wszystkim skutkiem lenistwa.
Ja to forum czytam, jestem wzrokowcem i nie lubię jak mnie orty w oczy kolą.
A tak poza tym to ja do Julki nic nie mam.
Ps. A to specjalnie dla Wdr`a:
http://www.youtube.com/watch?v=sxlIDWjCHvo
Nie mogłam się powstrzymać ;p
Gadaj z głupim to Cię osr*.
z plaży wróciłem fajne ciałka się smażą pośród pulpetów, a wy tu pół dnia na pitoling o błędach straciliście ?

@ Julka luźna jestem

pomyślałbym że chcesz powiedzieć iż z pokolenia bezstresowego się wywodzisz , ale pół dnia już spinasz się że błąd tobie wytknięto znaczy się s****zkę przez to masz ?! ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
@kosmitka
kazdemu sie zdarza i nic w tym zlego nie ma ;)
@jula
też mi się zdarzyło, dostałam prztyczka, kosmicznie się zawstydziłam ;)bo nie powinnam zrobić błędu
ale nie przeżywam już tego, bo to nie ma sensu ;)
przyrzekam poprawę i tyle ha ha ha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
^^ Włącz korektę, nie rób błędów, pisz z sensem.

braku sensu mi nie zarzucaj ok ,korekty nie włączę ,błędy mogą się zdarzać Panowie nieomylni ortograficznie i życiowo...
Szkoda mi ludzi którzy wyciągną jeden mały błąd i ciąąągnąąą go i ciąągnąą ciekawe ile Was się tu jeszcze zleci i da mi prztyczka w nos ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
@jula quote: "ja nie lubię jak ktoś się mnie czepia niestety" - a możesz sobie nie lubić, trudno^^ Włącz korektę, nie rób błędów, pisz z sensem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
@jula
skoro nie lubisz, to najlepsza opcja bedzie ta druga ;) nikt sie ciebie nie bedzie czepial, zarowno lagodnie jak i w ten bardziej pikantny sposob, jak nie bedziesz dawac ku temu powodow ;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry