Widok

moja wybranka mnie nie zadowala, co robić ?

.... tak ten tekst, który teraz przeczytacie jest do was wszystkich, którzy zlecicie się by mi "pomóc" czyli ok czterdziestu osób udzielających się regularnie tutaj zwanych czasem GTW lub podobnie GRT ?.

Czy nie uważacie że forum trójmiasto.pl zrobiło się za "małe" że moglibyśmy wspólnie "podbić" , "odwiedzić" jakieś inne forum (społeczność) czy to innego miasta (ciekawe czy Lublin ma forum moglibyśmy odwiedzić pączka bez marmolady), organizacji (nie koniecznie mswia), czy jakiegoś zakonu męskiego bądź żeńskiego , porozmawiać o Erykach, może tam któraś z Dam znajdzie swego Adonisa ( a ja swoją zakonnicę ;P) , czy to nie lepsze niż znowu po raz kolejny zmierzać się z wyimaginowanymi problemami typu "moja żona nie chce się ze mną kochać" bądź "mąż ma konto na portalu randkowym" co sądzicie ? Wiem, spodziewaliście się moich zwierzeń łóżkowych , przepraszam że zawiodłem ;] jak ktoś nie może się powstrzymać i musi to może się wypowiedzieć na temat łóżkowy ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
@jula
popatrz ile osob probuje zalagodzic sytuacje, a ty caly czas swoje. najwidoczniej problemem nie jest to, ze ktos powinien tobie przyznac racje (jak przewiniesz troche w gore, to zobaczysz, ze to juz nastapilo), a to, ze to ty sama nie umiesz tego zrobic...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może nie mam wymiarów 90x60x90 ale potworem to też nie jestem:P Bez przesady:D
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
@jula
od poniedziałku zaczynasz urlop, ja też
pomyśl o przyjemniejszych rzeczach ;)

a forumowe potwory?.........hmmm.....kilkoro z nich poznałam i są bardzo sympatyczni ;)
to ja jej rację przyznam i kończymy .....

Tak Jula masz rację nieuki powinny mieć prawo się mylić , a wszyscy powinni mieć wyłączoną autokorektę , a to dlatego że w innym przypadku zakłamujemy rzeczywistość. Prowadzi to do tego że wybranek okazuje się idiotą nie potrafiącym nauczyć się lub w przypadku gdy jest "chory" (ma zaburzenia) wykuć na pamięć ortografii, a analfabeta może zostać prezydentem zanim naród się zorientuje.

P.S.
Każdy z nas robi błędy, ale po to chyba istniejemy by z błędów wyciągać wnioski i umrzeć mądrzejsi niż się urodziliśmy ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dobrze to wszystko moja wina ...lepiej ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wracajac do meritum sprawy nikt już nie pamieta o co chodziło teraz sobie myslę chcesz skoczyć na inne forum aby się czepiać tak to rozumiem ponieważ tu już wszyscy boją się coś napisać tak ?
Popracuj nad starą miłością ona najszybciej się odwdzięczy...
@jula
a czy zawsze musi byc czyjas wina?
powtorze: 'wybor nalezy do ciebie, albo masz to gdzies, albo sie starasz i wtedy nikt sie ciebie nie czepia'...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@jula
źle rozumiesz

nie żeby się czepiać, tylko żeby poznać, jednostki godne poznania :P

nie miłością tylko wybranką co należy czytać w tym przypadku "forum trójmiasto.pl" ponieważ tu i tylko tu się udzielam, pracuję staram się pomagać oddzielać ziarno od plew ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja z tych młodych nie pokornych plew ...
Ze mną łatwo nie ma niestety ale już w szkole pani profesor powiedziała mi tych grzecznych się nie pamięta ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to że masz inny pogląd nie znaczy że jesteś "plewą" na to też trzeba zasłużyć :P bardziej liczy się to czy chcesz i potrafisz zaprezentować swoje stanowisko innym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja już nic nie chcę ,ja już po prostu mam urlop :)
nie spinaj się tak na urlopie ;) i wróć uśmiechnięta to popracujemy nad tobą może coś z ciebie będzie ;P miłego wypoczynku
ale ja nie jestem spięta ok ,pracować nie musicie sama dam sobie radę uśmiechnieta jestem codziennie i zadowolona ze swojego zycia ...
Każdą psychologiczną reakcję także na zrobienie błędu :) dzieli się na pięć etapów:
- zaprzeczenie
- gniew
- negocjacje
- depresja
- akceptacja

Chodzi o to , abyś nauczyła się przeskakiwać w przód , a nie do tyłu. Teraz wypoczywaj. :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
wdr jesteś psychologiem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
internautą , a internauci mają doktorat z wszystkiego :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
@jula - jeździsz może Hondą Civic? o_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co, zwichnęła Ci lusterko?:P
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
nieeee ale wiesz... jakaś taka Jula agresywna jest, mizantropiczna, tu uśmiechająca się na wymarzonym urlopie, aby za chwilę zgrzytać zębami... ^_^ A potem na Monciak jeszcze gotowa pojechać i krzyczeć, że to przez Halewicza :P

image
Może poczekajcie aż wróci z urlopu i wtedy dyskutujcie dalej o nieobecnych się nie rozmawia a tym bardziej to zdjęcie ironiczne takie jula podkreśla że nerwowa nie jest to co panowie nowy lans jeździmy po dziewczynie :) Jak dlamnie za bardzo się z niej nabijacie przeszkadza mi to.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry