Widok

mydło antybakteryjne ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
myjecie w takim dzieciom rączki? mam na mysli np. po piaskownicy ... jakie są wogole firmy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nigdy nie mylam w takim mydle dziecka :) Myslę ,że tradycyjne mydlo wystarczy. Nie daj sie zwariować ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi się wydaje ze mydło szare ma właściwości antybakteryjne i jest swietne dla dzieci

ale zastanów sie czy napewno chcesz dziecko odizolować od bakteri az do takiego stopnia ... sterylne wychowanie nie jest dobre w czasach gdzie musimy uczyc nasze organizmy choćby oddychac spalinami czy jeść paskudztwa :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Carex
ja nosze w torebce zel antybakteryjny carex ale tylko dla siebie jak nie mam gdzie umyc rak a np. podaje dziecku cos do jedzenia w wozku - a dziecku myje raczki normalnym mydlem albo przecieram chusteczkami wilgotnymi dla dzieci
ja myje rece paulinie zelem antybakteryjnym jak wraca z dworu takie zwykle cien z lidla. a normalnie myje pianka zozole ma niezly ubaw i dzieki niej chetnie myje raczki sama :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to takiego ta pianka?
Szukając w sieci informacji trafiłam na ten temat, bardzo chętnie wrócę do tematu. Jakie sa teraz popularne, dostępne mydła antybakteryjne. Boże uchroń od mydła w kostce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No to chyba dettol. Wydaje mi się że najbardziej znany na rynku i jest w płynie.
Carex chyba najpopularniejszy. Ja używam takiego żelu bez wody jak jestem poza domem. Wiadomo że nie wszędzie da sie umyć ręce, a ja mam kręćka na punkcie czystych dłoni, więc dla mnie w sam raz
Polecam Sanex, trochę mniej znany, ale rwóniez bardzo dobry. Antybakteryjnych do rąk mają dwa rodzaje - żel nawilżający i higieniczny. Ja wybrałam nawilżający i rzeczywiście nawilża, już nie muszę za każdym razem używać kremu. W ogóle różnych żeli mają duży wybór: http://www.colgate.pl/app/Sanex/DermoActive/Sensitive-skin-shower-gel/PL/Range.cwsp

Bardzo duży wybór antybakteryjnych produktów możecie znaleźć na https://biozdrowy.pl/pl/mydla-antybakteryjne/ :) U mnie mydła się sprawdzają, bardzo dobre nawet do wrażliwej skóry.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (120 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (134 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

do góry