Widok
mysli różne
Papryka: jak głosi opis najlepszy klub muzyczny w Sopocie, a tak na prawde? Jeżeli chodzi o imprezy to faktycznie jest JEDNYM z najlepszych w Sopocie i na to się zgodze. I koncery czasem fajne, i weekendy niczego sobie, klimat również BYŁ jeden z najlepszych ale...Jak wszedłem w piątek i zobaczyłem innowacje wystroju dech mi zaparło, bynajmniej nie z wrażenia. Co to w ogóle jest???Zmiany designu na parterze bardzo mi się podobają, ale na piętrze fajna knajpa przemieniła się w kosmiczne dziwadło rodem z plastikowych dyskotek lat 80-tych!!!Czy projektant czasem nie nadużywa dopalaczy???Jeżeli chodzi o obsługę to zgodzę się, że nie jest najgorzej, choć faktycznie ciemnowłosa panna swoim podejściem do klienta raczej nie zachęca do ponownego zamówienia u niej drinka, a jeden z panów na parterze również powinien nabrać trochę ogłady. Ceny jak w całym Sopocie trochę ze wysokie ale tak już jest. Ogólnie zmiana wystroju z jednego z najlepszych klubów spowodowała jego spadek na klub powiedzmy przeciętny...niestety
Moja ocena
PapryKA
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 3
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
2.8
* maksymalna ocena 6