Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Przeciętnie wątek zamknięty Na dole - można się spotkać i porozmawiać. U góry - ciasno, ciasno ......
~Przeciętny
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 czerwca 2012

SKANSEN dla jarających szlugi "prawdziwych rock'end'roll'owców" wątek zamknięty Wpadałem do tego miejsca raz na jakiś czas od paru lat jak tylko mogłem i jak...
~Mariusz
-

dodano: 15 marca 2012

Nigdy więcej wątek zamknięty Dziwni ludzie ,strach gdziekolwiek siadać ,a jak usiądziesz facet nad Tobą...
~Niunia
-

dodano: 11 marca 2012

Wielkie rozczarowanie wątek zamknięty Od lat uważałam Paprykę za jeden z najlepszych klubów w Sopocie. Ambitne sety...
~demolka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 stycznia 2012

podziękowania wątek zamknięty Serdeczne podziękowania dla włascicieli Papryki oraz Pana z szatni- w...
~Gosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 stycznia 2012

blue_bear - opinia wątek zamknięty Do Papryki zaglądam często i od dawna, przede wszystkim dlatego, że spotykam...
~blue_bear
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2010

Tego bym sie nie spodziewala ;) wątek zamknięty Duzo klubow juz widzialam w 3m ale ten jest swienty, wystroj genialny ,...
~Ann
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 stycznia 2010

the best in 3city wątek zamknięty bywam tam na sobotnich imprezach i jedyne co mogę stwierdzić to, że jest to...
~boski
-

dodano: 17 stycznia 2010

bardzo fajne miejsce wątek zamknięty Świetne miejsce z bardzo fajną muzyką. Dużo ludzi o tym wie i wszyscy walą...
~Łukasz
-

dodano: 29 listopada 2009

Bywało lepiej wątek zamknięty Pamiętam, że klub fajny, ale kiedy wpadłam po dłuższej przewie, nieco się...
~Zmieszana
1

dodano: 15 maja 2009

Krótko: REWELACJA!!! wątek zamknięty Witam wszystkich, Przejdę od razu do rzeczy: nie czytałem wcześniejszych...
~qcz
-

dodano: 5 kwietnia 2009

eleran - opinia wątek zamknięty BYŁ klimat... ale jaki?? Teraz na górze jest prawdziwa imprezownia, a jeśli...
~eleran
-

dodano: 27 lutego 2009

mysli różne wątek zamknięty Papryka: jak głosi opis najlepszy klub muzyczny w Sopocie, a tak na prawde?...
~aGr
-

dodano: 21 lutego 2009

Warto dla atmosfery zaglądać... wątek zamknięty Bywają dni, że stopy w nie wciśniesz na parkiet w Papryce szczególnie w...
~F.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 lutego 2009

NIE dla robiących wioche! wątek zamknięty Ogólnie nie ma takiego drugiego dobrego klubu w Sopocie i prawdopodobnie nie...
~Magda
-

dodano: 10 lutego 2009

Żle się dzieje... wątek zamknięty Jak soboty to tylko Papryka i nikt mi nie powie że nie, choć reszta tygodnia...
~kris*topherrr
-

dodano: 22 grudnia 2008

slabo wątek zamknięty SOBOTY SA BEZNADZIEJNE JUZ NIE MOGE PATRZEC I SLUCHAC CO TEN DJ GRA....
~maze
-

dodano: 6 grudnia 2008

Wszystko byłoby fajnie ale wątek zamknięty Klub fajny, miła obsługa jedynym minusem dla mnie jest "muzyka" a...
~mati
-

dodano: 10 października 2008

rewelacja! wątek zamknięty jak najbardziej polecam:)
~kanika
-

dodano: 27 września 2008

Soboty w Papryce wątek zamknięty Moim zdaniem najlepsza Sobotnia Impreza W Sopocie,oczywiście gdy gra Dj Zurt...
~Pawel
-

dodano: 17 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

20

wątków

do góry