Widok
podziękowania
Serdeczne podziękowania dla włascicieli Papryki oraz Pana z szatni- w Sylwestra zapodzialam torebke z pelna zawartoscia i ku mojemu zaskoczeniu lezala na barze cala i zdrowa. Wlasciciele- Pani Małgosia+ jej maz oraz Pan z szatni wykazali sie wielkim zrozumieniem.
W niejednym klubie w 3city moglabym juz zapommniec o torebce, a w Papryce "czekala" na mnie w nienaruszonym stanie!
Polecam ten klub szczegolnie dlatego ze w moim przekonaniu mozna tam czuc sie bezpiecznie i swobodnie- jak na "domówce" ;)
niejdnokrotnie bawilam sie w Papryce lecz nigdy nie miala takie sytuacji jak na Sylwestra- gdyby nie super postawa wspomnianych powyzej osob mialabym spaprany caly rok- bo jak to sie mawia "jaki Sylwester taki caly rok" ;]
Szczerze dziekuje!!!!
W niejednym klubie w 3city moglabym juz zapommniec o torebce, a w Papryce "czekala" na mnie w nienaruszonym stanie!
Polecam ten klub szczegolnie dlatego ze w moim przekonaniu mozna tam czuc sie bezpiecznie i swobodnie- jak na "domówce" ;)
niejdnokrotnie bawilam sie w Papryce lecz nigdy nie miala takie sytuacji jak na Sylwestra- gdyby nie super postawa wspomnianych powyzej osob mialabym spaprany caly rok- bo jak to sie mawia "jaki Sylwester taki caly rok" ;]
Szczerze dziekuje!!!!
Moja ocena
PapryKA
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6