Widok

na całe życie

Chciałabym poznać kogoś na całe życie. Mam już swoje prawie 29 lat i chciałabym się w końcu ustatkować. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko drugiej połówki. Nie bardzo mam z kim wyjść na miasto gdzie być może mogłabym kogoś takiego spotkać dlatego też może znajdzie się tutaj ktoś kto to tak jak ja ceni sobie wierność, szczerość, przyjaźń i wzajemne zaufanie. Wierzę że tacy mężczyźni jeszcze istnieją.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
bez urazy ale faceci alergicznie reaguja na teksty w stylu "Mam X lat i chciałabym się w końcu ustatkować." - to jakbys dotad byla imprezowa laska i nagle postanowila miec etap w zyciu pod tytulem "a teraz bede grzeczna (i poszukam frajera ktory zrobi dzieciaka i bedzie na wszystko zapie...)" - tak widza to faceci.
nie ma miłości bez naiwności
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W ramach sprostowania nigdy nie byłam typem imprezowiczki chodziło mi raczej o to, że nie bardzo mam jak poznać kogoś w realu a że jak to mówią szczęściu trzeba pomagać to postanowiłam napisać tu na forum ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w takim razie witam kolejna poszukujaca kolezanke :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
miło mi poznać :)
witam @ona ff już wszystkich facetów do jednej reklamówki dobrze że zrobiła kilka otworów jest czym oddychać.......;P
a wirtualnie to tu poznałem kilka fajnych samotników tym co to przeszkadza i tych którzy jeszcze daję sobie radę.....;)
pozdrawiam......
Ja też szukam normalną kobite i co? i d*pa :P życie piękne nie jest.
nikt nie mówił że będzie piękne.....;P
ale może być ciekawe........
co nas nie zabije to nas wzmocni......życie przed tobą jeśli nick to wiek...
pozdrawlaju........
"poszukam frajera ktory zrobi dzieciaka i bedzie na wszystko zapie.."

Wow.. Fioletka.. jestem pod wrażeniem
Przyznam, że nie bardzo znam zapatrywania 3x latków na życie. Może zdarzają się jeszcze "nieskażeni" ? :)
Jednak starsi (ci już "odreagowani hormonalnie") mają tendencje postrzegać ewentualne związki w ten właśnie sposób

A do autorki wpisu:
Życzę powodzenie, choć lekko Ci nie będzie.
Wolnych mężczyzn w odpowiednim dla Ciebie wieku po prostu brak.
A ci, co są - to porażka.
Bywają oczywiście wyjątki (a raczej: rodzynki) - ale to rzadkość.
Mam znajomych w wieku okolotrzydziestkowym i niestety ci ktorzy pokonczyli studenckie zwiazki raczej nie chca sie wiazac a każda okołotrzydziestka to dla nich głownie "wścieklizna macicy", co to w glowie ma glownie pierscionek zareczynowy, mega weselicho a potem zupki i kupki
@sadyl to był sarkazm.........
@ona widzisz chwila nieuwagi i ilu masz znajomych........;)
ff kamień spadł mi z ........nie serca brak........że choć myślisz inaczej......
ale coś w tym jest co piszesz bo skąd tyle rozwodów.......
coz...ja przynajmniej nie bede 30letnia rozwodka - zawsze to jakas zaleta ;) a tak na serio to uwazam ze aby zwiazac sie z kims na tak zwane cale zycie trzeba najpierw dobrze poznac samego siebie, chociaz i tak "tyle o nas wiemy ile nas sprawdzono"...
Znajomych mam faktycznie ale nadal nie widać tu nikogo zainteresowanego :)
"aby zwiazac sie z kims na tak zwane cale zycie trzeba najpierw dobrze poznac samego siebie"

Wow.. znowu jestem pod wrażeniem
to tak a propo malzenstw zawieranych przed 23-25 rokiem zycia, moim zdaniem to dziecinada i zabawa w dom, to wlasnie takie pseudomalzenstwa najczesciej sie rozpadaja (patrz: rosnaca ilosc rozwodnikow przed 30stka)
@ona - nic na siłę w końcu znajdzie się ten jedyny jak nie teraz to za chwilę krótszą lub dłuższą nie poddawaj się. korzystaj z tego, że poznajesz tu wirtualne postacie, które mogą sie zmaterializować. ruszaj z nami na miasto a nóż widelec trafi Cię strzała amora?
auto sprzedajesz miesiącami i nic.....
aby kogoś poznać trzeba nieraz się naczytać........
co nagle to po d......;)
ja moje poprzednie auto sprzedalam w 3 dni :P ale wtedy benzyna nie kosztowala 6zl ;)
do góry