Widok

najlepsza indyjska restauracja w trójmiescie !!!

restauracja bardzo mnie zaskoczyla przepysznym jedzeniem, elegancko podanym, kulturalna i miłą obsługą nie mówiąc już o klimacie i atmosferze reaturacji ktora jest przepieknie stylizowana w indyjski image. na jedzenie nie trzeba długo czekac, porcje są wielkie i bez problemu zapakują do domu, maja tam bardzo oryginalne herbatki o przeróżnych smakach, kelnerki bardzo profesjonalne, doskonale znaja karte menu i polecają potrawy wedle gustów klientów, jedzenie swietnie smakuje, nawet zwykla pomidorową maja tak poprzyprawiane że smakuje nieziemsko, czuc ten indyjski klimat. szczerze polecam ta knajpe, jest duza wiec mozna przyjsc wieksza ekipa znajomych, kazdy znajdzie cos dla siebie, od wegetarianskich potraw po miesne i orientalne alkohole :) POLECAM
Moja ocena
Ganesh kategoria: Restauracje
obsługa: 5

menu: 5

jakość potraw: 5

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
He he he Jak już się bierzecie za wychwalanie swojej restauracji, to przynajmniej róbcie to jakoś wiarygodnie. Który klient byłby w stanie spróbować wszystkich win, herbat i dań z Waszego menu? Zwłaszcza, że porcje są "takie wielkie"... :/ żal
Jadłam tam w grudniu. Porcje duuże. Ryż na oddzielnym półmisku. Ale ponieważ indyjskie jedzenie( i smaki ) są mi obce, nie mogę obiektywnie ocenić. Indyjscy kucharze pracują tam na widoku, wystrój taki trochę pseudoindyjski. Ta restauracja jest jedną z wielu z sieci.
Kto ma ochotę na eksperymenty, to proszę...
do góry