Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Niestety nie możemy polecic tej kuchni wątek zamknięty Byliśmy pierwszy raz. Zamówiliśmy chicken sizzlers w cenie 38zł i danie dla...
~Rina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 stycznia 2015

my jesteśmy zadowoleni wątek zamknięty wybraliśmy się z mężem z ciekawości. Zamówiliśmy warzywa w pakorze, mąż wziął...
~nuxy
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 stycznia 2015

Jeśli ktoś pisze, że Ganesh t najlepsza restauracja indyjska w trójmieście to nie był w innej. wątek zamknięty Lub jest menagerem tego lokalu. Nie wiem jak można porównać dania z Ganeshu...
~Bedziu
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 marca 2014

5 z czystym sumieniem wątek zamknięty Czytając powyższe opinie jestem w szoku, aż nie chce mi się wierzyć, że tyle...
~Eva
-

dodano: 2 lutego 2014

najlepsza indyjska restauracja w trójmiescie !!! wątek zamknięty restauracja bardzo mnie zaskoczyla przepysznym jedzeniem, elegancko podanym,...
~anka
2

dodano: 27 listopada 2013

Nie wiem, co myśleć wątek zamknięty Wczoraj byłam w Ganeshu z moim chłopakiem. On był tam po raz trzeci, ja po...
~Natalia
-

dodano: 20 stycznia 2014

obsługa fatalna... wątek zamknięty jestem ogromną "fanką" indyjskiej kuchni, więc postanowiliśmy sprawdzić...
~mieszkanka gdańska
-

dodano: 5 stycznia 2014

już nie wątek zamknięty Byłem tu kilkakrotnie ale tylko z powodu bliskości . Nigdy nie narzekałem na...
~Marek
-

dodano: 25 listopada 2013

jedzenie super!! wątek zamknięty Dziś byłam w tej restauracji 3 raz w przeciągu 2 miesięcy i póki co chcę...
~magda
-

dodano: 3 listopada 2013

Bez szału, za to drogo wątek zamknięty Wielokrotnie zabierałem rodzinę do Masali (5 osób). Tym razem postanowiłem...
~M
-

dodano: 12 października 2013

India w Polsce.;) wątek zamknięty Restauracja naprawdę znakomita, obsługa miła i sympatyczna, wszystkie potrawy...
~Hindii
-

dodano: 11 września 2013

Całkiem smacznie wątek zamknięty Zamawiałem na dowóz więc nie oceniam wystroju. Jedzenie dobre i spore porcje.
~Przemek
-

dodano: 30 sierpnia 2013

Ganesh wątek zamknięty Słabiutko... Byliśmy ze znajomymi pierwszy raz z wielkim apetytem i chęcią na...
~Laszlo
-

dodano: 28 sierpnia 2013

TaJedyna - opinia wątek zamknięty Obsługa bardzo miła. Jedzenie... drogie dobre ale drogie i małe porcje......
~TaJedyna
-

dodano: 28 sierpnia 2013

zadowolona wątek zamknięty W sobotni wieczór dostałam zamówienie w ciągu 30min. Pyszne, gorące i zgodne...
~Agnieszka
-

dodano: 10 sierpnia 2013

Zadowoleni!! wątek zamknięty A nam wrecz przeciwnie wszystko sie podobało. Wystroj super ja lubie białe...
~Maciej i Malwina
-

dodano: 5 sierpnia 2013

ZACHWYCENI wątek zamknięty WITAM!Byliśmy już z żona w Ganesh z 9 razy i za każdym razem jesteśmy...
~konrad
1

dodano: 26 lipca 2013

rozczarowana wątek zamknięty Z ciekawością wybraliśmy się do tej restauracji. Wystrój nijak nie kojarzy...
~Abigail
-

dodano: 15 lipca 2013

Super wystrój, niestety obsługa i jakość potraw.... wątek zamknięty Wybraliśmy się z żoną do tej restauracji skuszeni pięknym wyglądem . I to...
~Johnny
-

Nie za dobrze. wątek zamknięty Byłem tam raz. Więcej razy tam nie pójdę. Nazwy potraw są bardzo do siebie...
~Filip
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry